Τραβάει το σχοινί στα άκρα ο Μπεργκ, κατέθεσε προσφυγή

Τραβάει το σχοινί στα άκρα ο Μπεργκ, κατέθεσε προσφυγή

Οι σχέσεις Παναθηναϊκού-Μπεργκ οδηγούνται στα άκρα με την πλευρά του Σουηδού, από τη στιγμή που είδε τους πράσινους να μένουν αδιάλλακτοι και να ζητούν να καταβληθεί η ρήτρα των 5 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσουν, να καταθέτει προσφυγή για να μείνει ελεύθερος.

Παναθηναϊκός και Μπεργκ οδηγούνται στα άκρα καθώς η τελευταία κίνηση του Σουηδού φορ, ως "αντίποινα" στην αδιαλλαξία της πράσινης ΠΑΕ να συζητήσει την παραχώρηση του με πρόταση μικρότερη των 5 εκατ. ευρώ, ήταν η κατάθεση προσφυγής διεκδικώντας την ελευθερία του.

Συγκεκριμένα στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ έφτασε την Τετάρτη ένα έγγραφο με το οποίο ο Σουηδός φορ ζητούσε να του καταβληθούν τα δεδουλευμένα που του οφείλονται και να μείνει ελεύθερος.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι από τον Παναθηναϊκό έλεγαν πως στον διεθνή άσο οφείλεται μόνο μια δόση (του Μαϊου) και δεν έχει δικαίωμα προσφυγής.

Η κίνηση του Μπεργκ όμως έγινε προκειμένου να πιέσει τις εξελίξεις και να αναγκάσει τους πράσινους να μπουν ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων συζητώντας τους ανθρώπους της Αλ Αϊν σε μια πρόταση κοντά στα όσα έχουν ήδη προσφέρει. Το πιθανότερο σενάριο είναι οι δυο πλευρές να τα βρουν εξωδικαστικά. Επειδή, ωστόσο, πρόκειται για μια ιστορία με απρόβλεπτη εξέλιξη και "όπλα" από αμφότερες τις πλευρές, ας κάνουμε υπομονή...

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Οι σέξι Πόντιες που αγαπήσαμε

Ένας ύμνος στην αδάμαστη Ποντιακή ομορφιά με αφορμή το Next Top Model.

15 θανατηφόρες κλωτσιές στο κεφάλι της λογικής

Όσο κουβεντιάζουμε για τα αυτονόητα με αφορμή μια δολοφονία, καμία άλλη συζήτηση δεν έχει πραγματικό νόημα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24