ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τράνταξε το δοκάρι ο Ζέκα στον Παναθηναϊκό

Τράνταξε το δοκάρι ο Ζέκα στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Δείτε το βίντεο από την προπόνηση της Πέμπτης στον Παναθηναϊκό με εντυπωσιακά γκολ, επεμβάσεις αλλά και ενέργειες όπως το σουτ του Ζέκα από τα 30 μέτρα.

Με ένα τουρνουά στο μισό γήπεδο εννιά εναντίων εννιά ολοκληρώθηκε η προπόνηση του Παναθηναϊκού την Πέμπτη (22/10) στο "Γ. Καλαφάτης". Τουρνουά στο οποίο υπήρξαν αρκετές εντυπωσιακές φάσεις, ωραίες επεμβάσεις και όμορφα γκολ από τους πράσινους.

Το πιο εντυπωσιακό ήταν το δοκάρι του Ζέκα με τον Πορτογάλο να τραβάει έναν "κεραυνό" από τα τριάντα μέτρα που τράνταξε τη συμβολή των δοκών.

Οι τρεις ομάδες αποτελούνταν από τους:

πράσινοι:Στιλ, Αμπέντ, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Αγγελόπουλος, Μπούρμπος, Ζέκα, Τελάντερ, Μπεργκ

μοβ: Γιαννακόπουλος, Ταυλαρίδης, Βέμερ, Δώνης, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Μαρινάκης, Καλτσάς, Λουντ

πορτοκαλί: Κοτσόλης, Σάντσεθ, Καρέλης, Κλωναρίδης, Λαγός, Νίνης, Νάνο, Πράνιτς, Τριανταφυλλόπουλος.

Οι τρεις γκολκίπερ ήταν οι μοναδικοί που άλλαζαν ομάδες ανά διαστήματα.

Επίσης σημαντικό από την προπόνηση της Πέμπτης ήταν το γεγονός ότι ο Μάικλ Εσιέν πήρε μέρος σε όλο το πρώτο πρόγραμμα της ομάδας. Ο Γκανέζος έβγαλε τόσο την αρχική προθέρμανση όσο και εν συνεχεία της ασκήσεις χωρίς μπάλα.

Με το που οι πράσινοι άρχισαν τα παιχνίδια με μπάλα όμως αποχώρησε και έκανε το ατομικό του πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του Γιούσεφ Φος, όπως γίνεται εδώ και δυο εβδομάδες σχεδόν. Το ότι σιγά-σιγά όμως αυξάνει τον ρυθμό εκγύμνασης τους είναι θετικό για τον ίδιο αλλά και τον Παναθηναϊκό.

Δείτε το VIDEO που ανέβασε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον επίσημο λογαριασμό της στο youtube:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ