ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το "χάι-φάιβ" του Γιώργου Βαρδινογιάννη με "πράσινο" μπόμπιρα

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ένας νεαρός φίλος του Παναθηναϊκού χαιρέτησε με θέρμη τον Γιώργο Βαρδινογιάννη, πριν την έναρξη του παιχνιδιού στο ΟΑΚΑ. (PIC)

Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης αποχώρησε από την προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τον Μάιο του 2000, μετά από 21 χρόνια ενασχόλησης. Έκτοτε, έχουν μεσολαβήσει 18 έτη, όμως ο Καπετάνιος παραμένει ένα αναγνωρίσιμο πρόσωπο, ακόμα και για τους νεαρούς φίλους του Τριφυλλιού οι οποίοι δεν τον έζησαν.

Κάτι που αποδείχτηκε από την κίνηση ενός πολύ μικρού σε ηλικία θεατή, ο οποίος έσπευσε να χαιρετήσει τον Γιώργο Βαρδινογιάννη λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στη θύρα των επισήμων του "Σπύρος Λούης". Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο οποίος παρακολούθησε μετά από πολλά χρόνια "εντός έδρας" παιχνίδι της αγαπημένης ομάδας του στο ΟΑΚΑ, συνομίλησε με θέρμη με τον νεαρό οπαδό και του έσφιξε το χέρι.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης πήγε στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει το παιχνίδι Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός μαζί με τον συνονόματο εγγονό του (ο γιος της Χρυσής Βαρδινογιάννη και του τραγουδιστή Νίνο), ο οποίος φορούσε μία πράσινη εμφάνιση και ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικός!

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ