ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το βάρος στην τακτική από τον Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό

Το βάρος στην τακτική από τον Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι ζήτησε συγκεκριμένα πράγματα από τους ποδοσφαιριστές του στην διάρκεια της προπόνησης της Παρασκευής (11/3) ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής (13/3).

Η τακτική των δυο ομάδων στο ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του τελικού αποτελέσματος για αυτό και ο Αντρέα Στραματσόνι και την Παρασκευή (11/3) δούλεψε πάνω στην τακτική των πράσινων.

Ο Ιταλός τεχνικός ζήτησε συγκεκριμένα πράγματα από τους ποδοσφαιριστές του ενόψει του αγώνα της Κυριακής (13/3) δίνοντας έμφαση στο πως θα αναπτύσσεται η ομάδα αλλά και πως θα πιέζει προκειμένου να ανακτήσει και πάλι την μπάλα αφού αυτή περάσει στην κατοχή των παικτών του Ολυμπιακού.

Μάλιστα εν συνεχεία ο Ιταλός έκανε και οικογενειακό δίτερμα φανερώνοντας κάποιες από τις σκέψεις του αναφορικά με την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού ενώ το ευχάριστο για τον Αντρέα Στραματσόνι είναι πως και την Παρασκευή (11/3) άπαντες οι ποδοσφαιριστές ήταν στην διάθεση του.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Πρωινή προπόνηση στο Κορωπί περιλάμβανε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε ζέσταμα, παιχνίδια με μπάλα, τακτική και οικογενειακό δίτερμα. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 4:30 το μεσημέρι".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ