ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το ταμείο του Νοεμβρίου βγαίνει μείον στον Παναθηναϊκό

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ (Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται ακόμα έναν... Βλαχοδήμο για να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του επόμενου μήνα, αφού δεν προσδοκά σε έσοδα από άλλες πηγές.

Η παραδοχή του Μαρίνου Ουζουνίδη στη συνέντευξη Τύπου του αιώνιου ντέρμπι ήταν κυνική... "Εάν δεν φύγουν κάποιοι, δεν θα βγει η σεζόν" τόνισε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, αναφερόμενος στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ.

Διότι όσο η νίκη επί του Ολυμπιακού ξεμακραίνει, τόσο επιστρέφει η σκληρή "πράσινη" πραγματικότητα.

Μετά την ευχάριστη παρένθεση του Σαββατοκύριακου, οι διοικούντες θα ασχοληθούν ξανά με τη διαχείριση των εκκρεμοτήτων. Τα έσοδα από τα εισιτήρια που κόπηκαν στο "Απόστολος Νικολαΐδης" θα καλύψουν μερικές υποχρεώσεις, αλλά δεν επαρκούν. Επομένως, οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ αναζητούν και άλλους πόρους.

Ήδη, από την Τετάρτη αρχίζει ο Νοέμβριος και τον συνοδεύουν οι μηνιαίες δόσεις για την εξόφληση των Τελάντερ, Εσιέν, Ταυλαρίδη και Βέμερ. Οι ποδοσφαιριστές δέχτηκαν να εξοφληθούν τμηματικά τον Οκτώβριο, αλλά δεν έχουν υπογράψει νέο και πιο ευνοϊκό διακανονισμό. Κατά συνέπεια, η διοίκηση πρέπει να ρυθμίσει τα ανοιχτά ζητήματα, για να μην αντιμετωπίσει ξανά τον κίνδυνο των προσφυγών.

Ωστόσο, δεν προβλέπεται σημαντική εισροή ρευστού στη διάρκεια του μήνα, πέραν των κερδών από τα εισιτήρια που θα διατεθούν για το ματς με την ΑΕΚ. Πρακτικά, μοιάζει μονόδρομος η πώληση ενός ακόμα βασικού ποδοσφαιριστή, ώστε η ΠΑΕ να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της. Βέβαια, αυτό δεν είναι εύκολο να συμβεί σε μία ομάδα που δεν αποτελεί μέρος του ευρύτερου δικτύου.

Όμως, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και δεν χωρούν παρερμηνείες. Χωρίς ένα αντίτιμο ανάλογο με της μεταγραφής του Βλαχοδήμου, ο Νοέμβριος δεν βγαίνει. Κάτι που θα είναι απευκταίο, αφού από την 1η Δεκεμβρίου, οι παίκτες που δεν θα έχουν πληρωθεί, θα αποκτήσουν το δικαίωμα προσφυγής...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ