ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το πρώτο βήμα στον "Γολγοθά" του Λουτσιάνο

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΛΑΡΙΣΑ (ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΛΑΡΙΣΑ (ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ EUROKINISSI

Ο Λουτσιάνο πέρασε τη Δευτέρα το πρωί τη πόρτα του χειρουργείου όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση στον χιαστό και η επιστροφή του στα γήπεδα αναμένεται σε πέντε μήνες.

Το πρώτο βήμα για τον "Γολγοθά" που έχει να περάσει τους επόμενους πέντε μήνες ο Λουτσιάνο ώστε να επιστρέψει και πάλι δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους έγινε την Δευτέρα. Ο Βραζιλιάνος μέσος πέρασε τη πόρτα του χειρουργείου στον πρόσθιο χιαστό του αριστερού του ποδιού και την Τρίτη αναμένεται να πάρει εξιτήριο και να αρχίσει τη σκληρή δουλειά.

Η εγχείριση ήταν πετυχημένη ενώ όλοι στον Παναθηναϊκό ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση ώστε να επιστρέψει το συντομότερο πίσω στα γήπεδα.

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

"Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε σε επέμβαση από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του Παναθηναϊκού, Γιάννη Λεβάκο.

Στον Λουτσιάνο έγινε πλαστική πρόσθιου χιαστού με αυτόλογα μοσχεύματα με την επέμβαση να κρίνεται ως απόλυτα επιτυχής. Ο Λουτσιάνο θα πάρει εξιτήριο το πρωί της Τρίτης, θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα και αναμένεται να επανέρθει σε αγωνιστική δράση μετά από πέντε μήνες

Όλοι στον Παναθηναϊκό ευχόμαστε στον Λουτσιάνο ταχεία ανάρρωση και το συντομότερο να επιστρέψει στα γήπεδα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ