ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Το ποσοστό μεταπώλησης και οι απολαβές του Βλαχοδήμου"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÃÊÁÌÐÁËÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - GABALA (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÃÊÁÌÐÁËÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - GABALA (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Δρομολογημένη θεωρούν στην Πορτογαλία τη μετακίνηση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου από τον Παναθηναϊκό στην Μπενφίκα με την "O Jogo" να αποκαλύπτει το ποσοστό μεταπώλησης που θα διατηρήσουν οι "πράσινοι" και τις ετήσιες απολαβές του παίκτη.

Την Πέμπτη (21/9) η "O Jogo" υποστήριξε ότι υπάρχει προφορική συμφωνία ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Μπενφίκα για την πώληση του 23χρονου διεθνή με τις μικρές ηλικιακά εθνικές ομάδες της Γερμανίας τερματοφύλακα, Οδυσσέα Βλαχοδήμου, έναντι του ποσού των 2.000.000 ευρώ.

Το Σάββατο (23/9) η εφημερίδα του πορτογαλικού Βορρά υποστηρίζει ότι οι "πράσινοι" θα διατηρήσουν ποσοστό μεταπώλησης 15%, ενώ ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα υπογράψει τον Ιανουάριο συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με τους "αετούς" της πορτογαλικής πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με την "O Jogo" οι καθαρές ετήσιες απολαβές του τερματοφύλακα του "τριφυλλιού" θα ανέρχονται στις 400.000 ευρώ, ενώ προαναγγέλλει εξελίξεις όσον αφορά στην ολοκλήρωση του deal για την ερχόμενη εβδομάδα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ