ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το πλάνο νίκης του αήττητου Ουζουνίδη

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - ATHLETIC BILBAO (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - ATHLETIC BILBAO (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ICON

Ο Κουρμπέλης προπονήθηκε και τέθηκε στη διάθεση του Ουζουνίδη για το κυριακάτικο παιχνίδι. Δεν αλλάζει τακτική και ενδεκάδα ο προπονητής του Παναθηναϊκού που παραμένει αήττητος στη Λεωφόρο.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης παρέμενε η μοναδική εκκρεμότητα στο ιατρικό δελτίο του Παναθηναϊκού μέχρι σήμερα, αλλά όχι πια. Ο 24χρονος αμυντικός χαφ γυμνάστηκε σε φουλ ένταση στην προπόνηση της Παρασκευής (17/11) και τέθηκε στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ο Κουρμπέλης δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις στην επιγονατίδα, αλλά είναι σε θέση να αγωνιστεί. Δεν αποκλείεται, εφόσον πονάει την Κυριακή, να κάνει ένεση για να αισθανθεί καλύτερα. Σε κάθε περίπτωση, δεν πρόκειται να απουσιάσει από το αθηναϊκό ντέρμπι.

Με την ενσωμάτωση του αρχηγού του Παναθηναϊκού, ο Ουζουνίδης δεν έχει καμία.. νεότερη σημαντική απουσία εκτός των Τσάβες και Λουτσιάνο. Ακόμα και ο Τσάβες ίσως συμπεριληφθεί στην αποστολή για ψυχολογικούς λόγους, ώστε να βρεθεί μαζί με τους συμπαίκτες του. Πάντως, ο Αργεντινός επιθετικός κρίνεται ανέτοιμος και δύσκολα θα χρησιμοποιηθεί.

ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΠΛΑΝΟ

Ο Ουζουνίδης δεν πρόκειται να διαφοροποιήσει τα πλάνα του για την ΑΕΚ, σε σχέση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και τον Αστέρα. Θα διατηρήσει το 4-2-3-1, με τον Βλαχοδήμο στην εστία, τους Κουλιμπαλί, Μολέντο, Κολοβέτσιο, Χουλτ στην τετράδα της άμυνας, τους Σιλά και Κουρμπέλη ως αμυντικούς χαφ, τον Χίλιεμαρκ σε ρόλο επιτελικού μέσου, τον Βιγιαφάνιες δεξιά στη μεσαία γραμμή, τον Λουντ αριστερά και τον Μολίνς στην επίθεση.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ, ΜΗΔΕΝ ΓΚΟΛ ΣΕ ΝΤΕΡΜΠΙ!

Επί Ουζουνίδη ο Παναθηναϊκός έχει 19 νίκες και 3 ισοπαλίες σε 22 παιχνίδια πρωταθλήματος και Κυπέλλου, στο "Απόστολος Νικολαΐδης". Η ΑΕΚ είναι η μία ομάδα που έχει πάρει ισοπαλία 0-0 και η άλλη είναι ο Λεβαδειακός, που έχει πάρει δύο φορές 0-0 στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, όπου έχει επικρατήσει δύο φορές επί του Ολυμπιακού, μία επί της ΑΕΚ και δύο επί του ΠΑΟΚ χωρίς να δεχθεί ούτε ένα γκολ!

Ο Παναθηναϊκός θέλει να συνεχίσει να παίρνει νικηφόρα αποτελέσματα στην έδρα του και το ίδιο θα προσπαθήσει να πετύχει την Κυριακή. Τα οικονομικά προβλήματα και η ιδιοκτησιακή αβεβαιότητα επιβαρύνουν την κατάσταση στα αποδυτήρια, αλλά ο Ουζουνίδης ζήτησε από τους παίκτες να σκέφτονται μόνο το ντέρμπι και τίποτα άλλο...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ