ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το παιδομάζωμα στον Παναθηναϊκό συνεχίζεται

Το παιδομάζωμα στον Παναθηναϊκό συνεχίζεται
INTIME SPORTS

Με συντονισμένες ενέργειες και συνεχές τρέξιμο ο διευθυντής της ακαδημίας του Παναθηναϊκού, Τάκης Φύσσας, έχει κατορθώσει να "κλείσει" πολλές αξιόλογες περιπτώσεις για να τους εντάξει στα τμήματα υποδομής των πράσινων ενόψει της νέας χρονιάς.

Αρκετές αξιόλογες περιπτώσεις νεαρών ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται σε όλη την Ελλάδα έχει κατορθώσει να "κλείσει" μετά από συντονισμένες ενέργειες και συνεχές τρέξιμο ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας του Παναθηναϊκού Τάκης Φύσσας.

Τους προηγούμενους τρεις μήνες από το μικροσκόπιο του ίδιου αλλά και του άμεσου συνεργάτη του Θοδωρή Ελευθεριάδη καθώς και των προπονητών των τμημάτων υποδομής πέρασαν εκατοντάδες παιδιά.

Είτε μέσω των δοκιμαστικών που έγιναν στην Παιανία, είτε μέσω προτάσεων που τους έγινε και εν συνεχεία δοκιμών τους στις αθλητικές εγκαταστάσεις του τριφυλλιού.

ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΠΑΟΚ

Δυο απ' αυτές τις περιπτώσεις νεαρών ποδοσφαιριστών που αναμένεται τη νέα χρονιά να παίζουν στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού είναι οι Ανδρέας Αθανασακόπουλος και Δημήτρης Καλαμπόκας.

Πρόκειται για δυο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Θύελλα Πατρών και οι οποίοι αναμένεται να ενταχθούν στην ακαδημία του Παναθηναϊκού έχοντας αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στους πράσινους.

Ο Αθανασακόπουλος είναι γεννημένος το 2001, αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και είναι αρκετά ταλαντούχος, διεθνής και με την Εθνική Παίδων, για αυτό και ήταν στο στόχαστρο τόσο του ΠΑΟΚ όσο και του Ολυμπιακού. Μάλιστα είχε περάσει από δοκιμαστικά από τον "δικέφαλο του Βορρά" και τους "ερυθρόλευκους".

Το παιδομάζωμα στον Παναθηναϊκό συνεχίζεται

Ο Τάκης Φύσσας όμως πήγε ο ίδιος τρεις φορές, τουλάχιστον, στην Πάτρα μίλησε με τους γονείς του και κατάφερε να τους πείσει να εμπιστευτούν το μέλλον του παιδιού τους στους πράσινους. Άλλωστε ότι και να συμβαίνει στην πρώτη ομάδα άπαντες γνωρίζουν ότι η ακαδημία του Παναθηναϊκού παραμένει από τις καλύτερες αν όχι η καλύτερη στην Ελλάδα.

Στο τριφύλλι όσοι τον έχουν δει μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για την αξία του και για έναν νεαρό ποδοσφαιριστή που αν δουλέψει μπορεί να φτάσει ψηλά.

"ΠΡΑΣΙΝΟΣ" ΚΑΙ Ο ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΣ

Η δεύτερη περίπτωση ποδοσφαιριστή από τη Θύελλα Πατρών που "έκλεισε" ο Φύσσας στο πρόσφατο ταξίδι του στην Πάτρα, την προηγούμενη Τετάρτη (21/6), ήταν ο Δημήτρης Καλαμπόκας.

Ο γεννημένος το 2001 ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως αριστερός μπακ και πέρασε και αυτός από δοκιμαστικά στην Παιανία πείθοντας άπαντες για την ποδοσφαιρική του αξία. Για αυτό και θα συνεχίσει και αυτός την καριέρα του στην ακαδημία του τριφυλλιού έχοντας μπροστά του προοπτικές για να πάει ακόμα ψηλότερα.

Μάλιστα η οικογένεια του νεαρού ποδοσφαιριστή σε σχετική ανακοίνωση της ευχαρίστησε τον μέχρι πρότινος προπονητή του νεαρού άσου στη Θύελλα Πατρών για την εξέλιξη του νεαρού ποδοσφαιριστή ενώ η μητέρα του μοιράστηκε στα social media φωτογραφία με τον Τάκη Φύσσα λίγο μετά τη σχετική συμφωνία.

Το παιδομάζωμα στον Παναθηναϊκό συνεχίζεται


Το παιδομάζωμα στον Παναθηναϊκό συνεχίζεται

"Ο τεχνικός διευθυντής της Θύελλας Πατρών, άξιος και έμπειρος προπονητής, ήταν αυτός που στους 4 μήνες που είχε στα χέρια του τον Δημήτρη Καλαμπόκα, ανακάλυψε το μεγάλο ταλέντο του και πίστεψε στην αξία του νεαρού ποδοσφαιριστή. Με έναν τρόπο που μόνο αυτός ξέρει, έκανε τον νεαρό ταλαντούχο ποδοσφαιριστή Δημήτρη Καλαμπόκα να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και να ανοίξει τα φτερά του.

Από την τοπική κατηγορία με τον Ωλενιακό να πετάξει στη Super League με την ομάδα U17 του Παναθηναϊκού. Συγχαρητήρια Αντώνη Ζήκο και ευχαριστούμε για τον αγώνα που έδωσες μαζί με τον ποδοσφαιριστή σου. Πάντα επιτυχίες, ευχαριστούμε θερμά και τον κύριο Θανόπουλο".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΣΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ

Αυτό που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες είναι σε ποιο τμήμα θα ενταχθούν οι δυο ποδοσφαιριστές καθώς ηλικιακά ανήκουν στο γκρουπ της Κ17 αλλά δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε να είναι μέλη της Κ20 του τριφυλλιού τη νέα σεζόν.

Από εκεί και πέρα η πολύ καλή δουλειά που έχει γίνει απ' τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού δεν περιορίζεται στους συγκεκριμένους δυο ποδοσφαιριστές καθώς σύμφωνα με όσα είναι σε θέση να ξέρει το Sport24.gr οι πράσινοι έχουν φτάσει σε συμφωνία με τουλάχιστον 10-15 νεαρούς άσους από την Αθήνα αλλά και την επαρχία ώστε να στελεχώσουν τη νέα σεζόν τα τμήματα υποδομής του τριφυλλιού.


TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ