ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το μπλακ τζακ του Στραματσόνι στα τρία παιχνίδια του Παναθηναϊκού

Το μπλακ τζακ του Στραματσόνι στα τρία παιχνίδια του Παναθηναϊκού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για τρίτη φορά μέσα σε μια εβδομάδα ο Αντρέα Στραματσόνι χρησιμοποίησε διαφορετική ενδεκάδα για το τριφύλλι με τον Ιταλό να έχει δώσει ευκαιρία μέχρι στιγμής σε 21 από τους 30 ποδοσφαιριστές των πράσινων που υπολογίζει.

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε την Κυριακή την Βέροια με 1-0 χάρη στο γκολ του Νίκου Καρέλη και πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα με τον Αντρέα Στραματσόνι στον πάγκο του.

Ο Ιταλός τεχνικός έχει συμπληρώσει σχεδόν ένα μήνα στο τριφύλλι, έχει καθίσει στον πάγκο σε τρία παιχνίδια, όλα εκτός έδρας από τη στιγμή που δεν έγινε το "αιώνιο" ντέρμπι, δυο για το πρωτάθλημα (Ηρακλής, Βέροια) και ένα για το Κύπελλο (Παναχαϊκή) και μετράει δυο νίκες και μια ήττα από τον "γηραιό".

Είναι λογικό όντας νέος προπονητής να θέλει όσο το δυνατόν γρηγορότερα να μάθει τους παίκτες του και να δει τις δυνατότητες τους σε συνθήκες αγώνα ενώ από τη στιγμή που ενδιάμεσα υπήρξε μάλιστα και ένα ματς Κυπέλλου είχε και την ευκαιρία δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που αν δεν ήταν το Κύπελλο ίσως να μην είχαν αγωνιστεί. Όπως για παράδειγμα ο Κοτσόλης.

Αυτό που δεν αλλάζει είναι το γεγονός ότι μέχρι στιγμής σε τρία παιχνίδια ο Ιταλός τεχνικός έχει χρησιμοποιήσει τρεις διαφορετικές ενδεκάδες και στον συνολικό αριθμό έχει χρησιμοποιήσει 21 ποδοσφαιριστές. Ο Στραματσόνι έχει κάνει... μπλακ τζακ δηλαδή.

Ας θυμηθούμε τις τρεις ενδεκάδες:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕ ΗΡΑΚΛΗ
Στιλ, Τριανταφυλλόπουλος (73' Μαρινάκης), Ταυλαρίδης, Αμπέντ (86' Κλωναρίδης), Σάντσεθ, Εσιέν, Ζέκα, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν (58' Νίνης), Καρέλης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
Κοτσόλης, Μαρινάκης, Σάντσεθ, Κουτρουμπής, Νάνο, Λαγός, Ζέκα, Πράνιτς, Νίνης (67' Αμπέντ), Κλωναρίδης (82' Λάμπρου), Μπεργκ (16' Καρέλης).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕ ΒΕΡΟΙΑ
Στιλ, Μαρινάκης, Τελάντερ, Σάντσεθ, Νάνο, Εσιέν, Ζέκα, Αμπέντ (76' Ατζαγκούν), Πράνιτς, Καρέλης, Πέτριτς (64' Κλωναρίδης).

Συνολικά λοιπόν οι παίκτες που έχουν παίξει είναι οι Στιλ, Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης, Ταυλαρίδης, Τελάντερ, Σάντσεθ, Κουτρουμπής, Νάνο, Λάγος, Αμπέντ, Εσιέν, Ζέκα, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκουν, Καρέλη, Νίνη, Κλωναρίδη, Πέτριτς και Λάμπρου.

Έχει δώσει ευκαιρία στα 2/3 του ρόστερ

Ουσιαστικά ο Ιταλός προπονητής έχει δώσει έως τώρα ευκαιρία στα 2/3 του πράσινου ρόστερ καθώς ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή μπορεί να έχει 33 ποδοσφαιριστές αλλά αυτοί που υπολογίζονται από την αρχή της σεζόν είναι 30 αφού δεν συμπεριλαμβάνονται οι Αναγνωστόπουλος, Ταμπάκης και Σταματάκης.

Οπότε οι μόνοι που δεν έχουν πάρει την ευκαιρία τους από τον Ιταλό τεχνικό για διαφορετικούς λόγους βέβαια ο καθένας είναι οι Κότσαρης, Γιαννακόπουλος, Χουχούμης, Βέμερ, Μπούρμπος, Δώνης, Λουντ, Καλτσάς και Αγγελόπουλος. Βέβαια το τελευταίο διάστημα προκύπτει από το ρεπορτάζ και πως οι Δώνης, Μπούρμπος δεν υπολογίζονται για τη συνέχεια αλλά αυτό θα φανεί καλύτερα στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Το απόλυτο μόνο για τρεις

Μόνο τρεις ποδοσφαιριστές είναι αυτοί που μετρούν το απόλυτο στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει με τον Αντρέα Στραματσόνι στον πάγκο ο Παναθηναϊκός. Οι τρεις τους, Σάντσεθ, Ζέκα και Πράνιτς όχι μόνο έχουν αγωνιστεί ως βασικοί και στα τρία ματς αλλά έχουν παίξει και 90λεπτα καθώς δεν έχουν αντικατασταθεί.

Ίσως σε αυτή την κατηγορία αν δεν ήταν τιμωρημένος στο ματς με την Βέροια να ήταν και ο Μάρκους Μπεργκ αλλά δυστυχώς ο Σουηδός δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση της Κυριακής.

Επτά ποδοσφαιριστές παρόντες και στα τρία ματς

Από εκεί και πέρα να ολοκληρώσουμε λέγοντας ότι μπορεί τρεις να έχουν το απόλυτο έχοντας αγωνιστεί ως βασικοί και στα τρία ματς αλλά συνολικά επτά ποδοσφαιριστές είναι αυτοί που έχουν παρουσία και στα τρία ματς με Ηρακλή, Παναχαϊκή και Βέροια.

Ο λόγος για τους τρεις προαναφερθέντες Σάντσεθ, Ζέκα, Πράνιτς αλλά και τους Αμπέντ, Καρέλη, Κλωναρίδη και Μαρινάκη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ