Το μπάτζετ επηρεάζει τον επιθετικό

Το μπάτζετ επηρεάζει τον επιθετικό

Οι περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες του Παναθηναϊκού ωθούν τον Μαρίνο Ουζουνίδη στην αναμονή για τον βασικό στράικερ. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Η αναζήτηση του βασικού επιθετικού είναι μία σύνθετη υπόθεση για τον Παναθηναϊκό. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε ξεχωρίσει μερικούς επιθετικούς, όμως το κόστος για την απόκτηση τους δεν μπορούσε να καλυφθεί τη δεδομένη χρονική στιγμή. Αναγκαστικά, είτε θα στραφεί σε άλλες επιλογές, είτε θα περιμένει τον Αύγουστο για να πέσουν οι τιμές!

Το μπάτζετ του Παναθηναϊκού για τον φορ περιοχής είναι συγκεκριμένο: 500.000 ευρώ για τον ποδοσφαιριστή και μέχρι 500.000 ευρώ για τα δικαιώματα του. Παράλληλα, ο Ουζουνίδης έχει ως κριτήρια για τους στράικερ να έχουν γεμάτες χρονιές και να έχουν σκοράρει διψήφιο αριθμό τερμάτων ανά σεζόν.

Οι Σάμουελ Αρμεντέρος, Νίκολα Στοΐλκοβιτς και Ντούγιε Τσοπ, οι οποίοι απασχόλησαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα, προσωρινά έχουν τεθεί στο περιθώριο. Ωστόσο, εφόσον δεν προκύψει κάποια ξεχωριστή και εφικτή περίπτωση, τότε θα επανεξεταστούν τον Αύγουστο. Είναι σαφές πως είναι πολύ πιο δύσκολο να βρεθεί ένας αξιόλογος επιθετικός, σε σχέση με άλλες θέσεις.

Στο μεταξύ, για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού ρωτήθηκε ο Σάμουελ Αρμεντέρος και αποκάλυψε πως υπήρχαν επαφές μέχρι πριν λίγες μέρες. Ο Σουηδός στράικερ τόνισε: "Υπήρξε συγκεκριμένη πρόταση από την Ελλάδα, αλλά τελικά δεν μπόρεσαν ή δεν ήθελαν να καλύψουν το ποσό που ζήτησε η Χέρακλες. Εδώ και μία εβδομάδα, δεν έχω ακούσει κανένα νέο τους, οπότε υποθέτω πως δεν θα επανέρθουν. Δεν με πειράζει. Δεν το σκέφτηκα να πάω στην Ελλάδα, θα το σκεφτώ μόνο όταν τα βρούνε οι ομάδες".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

8 ακραίες θεραπείες για τη φαλάκρα

Δεν μπορείς να φανταστείς τι κάνουν μερικοί άνθρωποι για να μη χάσουν τα μαλλιά τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24