ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το Μνημόνιο συνεργασίας του Παναθηναϊκού Α.Ο. και της Κυβέρνησης

Το Μνημόνιο συνεργασίας του Παναθηναϊκού Α.Ο. και της Κυβέρνησης

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. έδωσε στη δημοσιότητα το Μνημόνιο Συνεργασίας και Συναντίληψης που υπέγραψε με την Κυβέρνηση για το γήπεδο στου Γουδή.

Την ερχόμενη Κυριακή (4/6) είναι προγραμματισμένες οι επαναληπτικές εκλογές στον Παναθηναϊκό Α.Ο. Πρώτο θέμα στη Γενική Συνέλευση είναι και η έγκριση του Μνημονίου Συνεργασίας και Συναντίληψης που υπογράφτηκε με την Κυβέρνηση για τις αθλητικές εγκαταστάσεις στου Γουδή.

Η απερχόμενη διοίκηση θεώρησε σωστό να δημοσιοποιήσει αυτούσιο το Μνημόνιο, ώστε όσοι παρευρεθούν στις εκλογές και θα κληθούν να ψηφίσουν για αυτό να γνωρίζουν τι αναφέρει.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση: "Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. δημοσιοποιεί το πλήρες κείμενο του υπογραφέντος Μνημονίου Συνεργασίας και Συναντίληψης με την κυβέρνηση σχετικά με την ανέγερση νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου και αθλητικών εγκαταστάσεων στο Γουδή.

Για λόγους απόλυτης διαφάνειας και ενημέρωσης θεωρούμε επιβεβλημένη τη συγκεκριμένη ενέργεια, καθώς στην επικείμενη Γενική Συνέλευση τα μέλη του Ομίλου θα κληθούν, διά της ψήφου τους, να αποφανθούν περί του κειμένου συμφωνίας.

 

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Γιατί το να μένεις σε σχέση παχαίνει

Εργένηδες όλου του κόσμου, μπορείτε να αρχίσετε τα πανηγύρια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24