ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το μήνυμα του Λουτσιάνο μετά τα μαντάτα του τραυματισμού του

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ρήξη πρόσθιου χιαστού και ρήξη συνδέσμων στο αριστερό γόνατο υπέστη ο Λουτσιάνο Νέβες και έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

Ρήξη πρόσθιου χιαστού και ρήξη συνδέσμων στο αριστερό γόνατο υπέστη ο Λουτσιάνο Νέβες στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την ΑΕΛ (2-0) για την πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας, με την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους να υπολογίζεται στα τέλη Φεβρουαρίου.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός του "τριφυλλιού", δεν έκρυψε τη μεγάλη στεναχώρια του, αλλά δήλωσε αποφασισμένος να επιστρέψει πιο δυνατός στα γήπεδα, έχοντας φυσικά την βοήθεια του Θεού.

"Με μεγάλη στενοχώρια σάς ενημερώνω πως χτύπησα ξανά!!! Θα μείνω για κάποιους μήνες μακριά από αυτό που αγαπώ, αλλά θα επιστρέψω πιο δυνατός. Τώρα θα εστιάσω στην αποθεραπεία μου, βάζοντας τον Θεό μπροστά απ' όλα. Λυπάμαι πολύ για τα νέα αυτά, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν και να είστε σίγουροι πως μαζί με την οικογένειά μου θα κερδίσουμε αυτή τη μάχη! Ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα συμπαράστασης", ανέφερε ο Λουτσιάνο στο λογαριασμό του στο Instagram.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ