ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το μήνυμα της Θύρας 13 για το μέλλον του Παναθηναϊκού

Το μήνυμα της Θύρας 13 για το μέλλον του Παναθηναϊκού

Στο πέταλο των οργανωμένων στη Λεωφόρο αναρτήθηκε πανό με μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση αλλά και με διάθεση στήριξης της ομάδας.

Σε μια δύσκολη, άβολη και... επικίνδυνη κατάσταση έχει περιέλθει ο Παναθηναϊκός, όσον αφορά το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου, με τα χρέη να "στραγγαλίζουν" το "τριφύλλι".

Όλα είναι ρευστά αναφορικά με την επόμενη μέρα και τι θα ακολουθήσει μετά την πρόθεση του Γιάννη Αλαφούζου να αποχωρήσει, με τη Θύρα 13 να στέλνει το δικό της μήνυμα.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πέταλο της Λεωφόρου που φιλοξενεί τους οργανωμένους του Παναθηναϊκού, αναρτήθηκε πανό με μήνυμα προς πολλούς αποδέκτες.

"Θανάσιμα σε χτύπησαν οι εντός κι εκτός εχθροί σου, όρθιο θα σε κρατήσουμε εμείς οι οπαδοί σου... Θ.13", ανέφερε χαρακτηριστικά το μήνυμα των οργανωμένων.

Την ίδια στιγμή εκτός γηπέδου μοιράζονταν φυλλάδια με ένα ακόμη μήνυμα:

"Η Θύρα 13 είναι ιδέα με 51 χρόνια ιστορίας! Ήταν, είναι και θα είναι αδιαίρετη με γνώμονα πάντα το καλό του συλλόγου μας! Η λάσπη δεν μας λερώνει, ο πόλεμος μας κάνει πιο δυνατούς και το πλήρωμα του χρόνου το αποδεικνύει περίτρανα.

ΠΑΟ, θρησκεία, Θύρα 13".

Το μήνυμα της Θύρας 13 για το μέλλον του Παναθηναϊκού
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ