ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το καλωσόρισμα του Φύσσα στον Ελευθεριάδη

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΙΚΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΑΚΗ ΦΥΣΣΑ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΙΚΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΑΚΗ ΦΥΣΣΑ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τάκης Φύσσας με μια ανάρτηση του στο instagram καλωσόρισε τον Θοδωρή Ελευθεριάδη στην ακαδημία του Παναθηναϊκού.

Ο Τάκης Φύσσας επέλεξε τον Θοδωρή Ελευθεριάδη το 2011 ώστε να στελεχώσει το τιμ των Εθνικών ομάδων και έξι χρόνια μετά τον επέλεξε και πάλι για να τον βοηθήσει στο έργο που έχει αναλάβει στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού.

Ο παλαίμαχος άσος του τριφυλλιού έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στις ικανότητες του και είναι σίγουρος ότι θα προσφέρει πάρα πολλά στην πράσινη ακαδημία.

Λίγη ώρα αφού έγινε γνωστό ότι ο Ελευθεριάδης από το καλοκαίρι θα είναι στέλεχος της ακαδημίας του Παναθηναϊκού τον καλωσόρισε στους πράσινους με ένα ποστάρισμα που έκανε στον λογαριασμό του στο instagram.

Ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας του τριφυλλιού έγραψε:

"Στην "Αγαπημένη" μας πετύχαμε πολλά. Καλώς ήρθες για μια ακόμη φορά". Και χρησιμοποίησε ως χάσταγκς τα "ακαδημία παναθηναϊκού", "έμπνευση", "εκπαίδευση", "πνεύμα νικητή". Δείχνοντας κάποια από τα χαρακτηριστικά που θέλει να διακρίνουν τους πράσινους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ