ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το instagram του Μπεργκ για τον τραυματισμό του

Το instagram του Μπεργκ για τον τραυματισμό του

Ο Μάρκους Μπεργκ εξέφρασε την αποφασιστικότητα του να γυρίσει ακόμα πιο δυνατός από τον τραυματισμό του. Αναμονή στον Παναθηναϊκό για την επιστροφή του Σουηδού.

Η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου του Παναθηναϊκού για τον τραυματισμό του Μάρκους Μπεργκ αναφέρει ότι θα απαιτηθεί ένα δεκαήμερο για την αποθεραπεία του. Αυτό σημαίνει ότι θα απουσιάσει τουλάχιστον από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα στο "Απόστολος Νικολαΐδης", τη Δευτέρα (19/8).

Το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού είχε επικοινωνία με τους ομολόγους του της Εθνικής ομάδας της Σουηδίας, καθώς και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και ενημερώθηκε λεπτομερώς για τις εξετάσεις και που νιώθει ενοχλήσεις ο στράικερ του Τριφυλλιού.

Ωστόσο, αναμένει την επιστροφή του παίκτη στην Αθήνα, προκειμένου να τον υποβάλλει σε έλεγχο και αποκτήσει ιδία άποψη για τον τραυματισμό. Για αυτό, άλλωστε, παραμένει επιφυλακτικό ως προς την ακριβή διάγνωση, τουλάχιστον μέχρι να εξεταστεί ο Μπεργκ.

Στο μεταξύ, ο Σουηδός επιθετικός postαρε στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram, μία φωτογραφία του με τη φανέλα της Σουηδίας και εκφράζει τα συναισθήματα του για το γκολ που πέτυχε και τον τραυματισμό που υπέστη. Συγκεκριμένα, αναφέρει στη λεζάντα:

"Χαρούμενος για τη νίκη και το γκολ μου. Απογοητευμένος όμως για τον τραυματισμό μου. Είναι ώρα για σκληρή δουλειά ώστε να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό".

Happy with yesterdays win and to score ⚽ But a big for my hamstring injury. Time for hard work to be back asap

A photo posted by marcusberg9 (@marcusberg.9) on

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ