ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

To ID. BUGGY κάνει… πασαρέλα

To ID. BUGGY κάνει… πασαρέλα
VOLKSWAGEN AG

Το ηλεκτρικό της VW κάνει ένα ακόμα βήμα πριν την παραγωγή αναβιώνοντας το θρύλο του παρελθόντος στ' αποκαλυπτήρια της Γενεύης.

Έκανε πρεμιέρα τον Μάρτιο, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Τώρα, το I.D. BUGGY, το ηλεκτρικό μοντέλο της VW, που αναβιώνει τον θρύλο του παρελθόντος, έκανε… πασαρέλα, στο "Chantilly Arts & Elegance, Richard Mille".

Μαζί με μια υψηλής ραπτικής δημιουργία από την Βελγίδα σχεδιάστρια μόδας, Ann Demeulemeester, κινήθηκε στην πασαρέλα με ένα μοντέλο, κερδίζοντας το βραβείο κοινού στο Concours d' Elegance. Ουσιαστικά, η VW θέλησε να δείξει, πόσο ελκυστικό είναι το σχέδιό του, με καθαρές γραμμές και διαχρονικό πνεύμα.

To ID. BUGGY κάνει… πασαρέλα
VOLKSWAGEN AG

Το "Chantilly Arts & Elegance, Richard Mille" είναι ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στην αυτοκινητοβιομηχανία, για διαγωνισμούς σχεδίου στην ιταλική Villa d' Este και στο Pebble Beach της Καλιφόρνιας. Το αναγεννησιακό κάστρο στη μικρή πόλη, 50 χιλιόμετρα βόρεια του Παρισιού, είναι παγκοσμίως γνωστό και χαρίζει στο Concours d' Elegance μια μοναδική ατμόσφαιρα.

Τώρα, όσον το I.D. BUGGY, βασίζεται στη νέα πλατφόρμα για ηλεκτρικά μοντέλα της VW και αναμένεται σύντομα να μπει στην παραγωγή…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ