ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το ημίχρονο που "πληγώνει" τον Παναθηναϊκό

Το ημίχρονο που "πληγώνει" τον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός υπέστη καθίζηση στα τρία ντέρμπι του δευτέρου γύρου, σε ένα χρονικό σημείο από το 46' έως 90' και του κόστισε το αποτέλεσμα. Το Sport24.gr καταγράφει. (VIDEOS)

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση... Τρίτο ντέρμπι στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Superleague για τον Παναθηναϊκό και τρεις οι περιπτώσεις που απώλεσε αυτό που μπορούσε να πάρει, στο δεύτερο ημίχρονο...

Το χρονικό διάστημα από το 46' έως το 90' αναίρεσε την πρωτοβουλία των κινήσεων και τον έλεγχο που είχε η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι από το 1' έως το 45' και της στέρησε βαθμούς, εντυπώσεις και ουσία...

Η αρχή έγινε από το ματς με τον ΠΑΟΚ στο "Απόστολος Νικολαΐδης", όταν ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε 2-0 με τους Μπεργκ και Καλτσά, αλλά δέχτηκε την ισοφάριση με τα γκολ των Τσίμιροτ στο 56' και Πέλκα στο 65'.

Έπειτα, εναντίον της ΑΕΚ στο "Σπύρος Λούης", ο Παναθηναϊκός δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες του και στο 78' ο Βάργκας με εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το 1-0.

Το κακό ολοκληρώθηκε με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", όταν το 1-1 του πρώτου ημιχρόνου μετατράπηκε σε 3-1 με γκολ των Ντα Κόστα στο 87' και Ιντέγε στο 89'.

Ασφαλώς, δεν είναι τυχαίο ότι ο Παναθηναϊκός την "πληρώνει" στο δεύτερο ημίχρονο. Οι αιτίες ποικίλουν και αφορούν τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές.

Τη διαχείριση και τις αλλαγές που επιλέγει ο Στραματσόνι και την έλλειψη συγκέντρωσης, την απουσία διάρκειας και την αδράνεια των παικτών του Τριφυλλιού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ