ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το "good luck amore" του Καρέλη στον Ζέκα

Το "good luck amore" του Καρέλη στον Ζέκα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με έναν ξεχωριστό τρόπο ο Νίκος Καρέλης ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Ζέκα για τη μεταγραφή του στην Κοπεγχάγη και την αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό.

Στα 2,5 χρόνια που συνυπήρξαν στον Παναθηναϊκό οι Ζέκα και Καρέλης έγιναν κολλητοί με τους δυο τους να μοιράζονται πολλές φορές στην αποστολή το ίδιο δωμάτιο.

Για αυτό και ο Έλληνας ποδοσφαιριστής θέλησε να ευχηθεί και ο ίδιος καλή επιτυχία στον Ζέκα για τη μεταγραφή του στην Κοπεγχάγη. Με έναν ιδιαίτερο τρόπο και χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό του στο instagram ανέβασε μια φωτογραφία που πανηγυρίζουν οι δυο τους και έγραψε:

"Δωματιάρα μου! Από την πρώτη μέρα στον Παναθηναϊκό με έμαθες να σε αισθάνομαι σαν αδερφό μου. Με έμαθες πολλά και ευχαριστώ τον Θεό που μας έφερε στην ίδια ομάδα για 2,5 χρόνια. Τώρα φεύγεις σαν αρχηγός από την οικογένειά σου και θέλω να σου ευχηθώ ό,τι καλύτερο στο επόμενο σου βήμα. Αξίζεις πολλά περισσότερα και είμαι σίγουρος ότι πάντα θα παλεύεις μέχρι το τέλος της καριέρας σου. Καλή τύχη αμόρε μου".

Λίγες ώρες αργότερα έχοντας δει φυσικά το μήνυμα ο Ζέκα απάντησε με τη σειρά του στον Καρέλη γράφοντας ότι είναι ένας από τους αληθινούς φίλους που έκανε στο ποδόσφαιρο:

"Σε ευχαριστώ φίλε μου. Είσαι ένας από τους αληθινούς φίλους που έκανα στο ποδόσφαιρο. Μοιραστήκαμε πολλά τα προηγούμενα χρόνια. Ποτέ δεν θα σε ξεχάσω. Πρόσεχε αμόρε μου θα είμαστε σε επικοινωνία".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ