ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το φλεγματικό χιούμορ του Στιλ: "Μην ξοδεύετε την μπύρα, πετώντας την"

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λουκ Στιλ έκανε μια επέμβαση στην μύτη και μέσα από το νοσοκομείο ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram σχολιάζοντας επικά και τα όσα έγιναν στο ματς της Λεωφόρου με τον ΠΑΟΚ.

Επικό, βρετανικό και φλεγματικό χιούμορ από τον Λουκ Στιλ για όσα συνέβησαν στην Λεωφόρο στο ματς με τον ΠΑΟΚ και τον οπαδό του Παναθηναϊκού που πέταξε το κουτάκι μπύρα στο κεφάλι του Βλάνταν Ίβιτς.

Ο Άγγλος γκολκίπερ ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram μια φωτογραφία λίγες ώρες μετά από μια εγχείριση που έκανε στη μύτη και στο κείμενο που έγραψε είναι και ένα υστερόγραφο για τον "μπυροβόλο" όπου έγραψε: " Είναι καλό να μην ξοδεύεις μια μπύρα πετώντας την σε κάποιον".

Επίσης σχολίασε και την εμφάνιση του Παναθηναϊκού την Τετάρτη το βράδυ λέγοντας ότι κανείς δεν μπορεί να ξεγράφει το τριφύλλι και χαρακτήρισε την εμφάνιση ως μια από τις καλύτερες των πράσινων.

Χαρακτηριστικά έγραψε:

"Έπρεπε να δείτε τον άλλο τύπο!!! Μετά από δυο χρόνια με σπασμένη μύτη επιτέλους την έφτιαξα. Μια από τις πιο περήφανες εμφανίσεις της ομάδας την Τετάρτη το βράδυ, ποτέ μην μας ξεγράφετε".

Υ.Γ. Μην ξοδεύετε μια μπύρα πετώντας την σε κάποιον".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ