ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το έξτρα πρόγραμμα του Γιάγκου στους νέους του Παναθηναϊκού

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Για σχεδόν ένα μήνα ο γυμναστής του Παναθηναϊκού, Νίκος Γιάγκου, δούλεψε με έξτρα πρόγραμμα πάνω στη δύναμη των νεαρών ποδοσφαιριστών του τριφυλλιού ώστε να είναι πανέτοιμοι για τη νέα χρονιά.

Τη νέα χρονιά στον Παναθηναϊκό είναι αποφασισμένοι να εντάξουν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού στο ροτέισον της ομάδας και να μην είναι απλά συμπληρωματικοί για τα παιχνίδια Κυπέλλου ή κάποια εύκολα ματς πρωταθλήματος.

Άλλωστε αυτό το έδειξε ο Μαρίνος Ουζουνίδης και στο τέλος της σεζόν χρησιμοποιώντας ως βασικούς σε αγώνες τους Χατζηγιοβάνη, Ευαγγέλου και δίνοντας ευκαιρίες σε κάποια παιχνίδια και στον Πίσπα.

Τη νέα χρονιά όμως και από τη στιγμή που οι έξι μικροί Χατζηγιοβάνης, Στάικος, Ευαγγέλου, Πίσπας, Μπουζούκης και Μίγγος θα ξεκινήσουν προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Μαρίνου Ουζουνίδη και των συνεργατών του θα μπορέσουν με το καλημέρα να δείξουν τις δυνατότητες τους.

Παράλληλα όμως επειδή στο τριφύλλι δεν ήθελαν να χάσουν χρόνο αλλά αντίθετα να δώσουν και ένα επιπλέον εφόδιο στους έξι μικρούς το προηγούμενο διάστημα και οι έξι ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης.

Καθώς αυτό που είχε διαπιστώσει ο 48χρονος τεχνικός και οι συνεργάτες του ήταν πως αν και οι νεαροί ποδοσφαιριστές είχαν αρκετό ταλέντο υστερούσαν σε δύναμη και μυϊκή μάζα που θα τους έδινε τη δυνατότητα να κοντραριστούν με τους αντιπάλους τους, να βγάλουν έξτρα πίεση και να παλεύουν δίνοντας μάχη για κάθε μπάλα.

Έτσι ο γυμναστής της ομάδας Νίκος Γιάγκου είχε διαμορφώσει ένα έξτρα πρόγραμμα εκγύμνασης με στόχο την ενδυνάμωση των νεαρών ποδοσφαιριστών.

ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ

Για σχεδόν ένα μήνα και οι έξι ακολουθούσαν πριν την κάθε προπόνηση πρόγραμμα με ασκησιολόγιο δέκα διαφορετικών ασκήσεων με έμφαση αποκλειστικά στη δύναμη. Έτσι ώστε με την έναρξη της νέας περιόδου να είναι έτοιμοι να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις της πρώτης ομάδας.

Μάλιστα με την έναρξη για τη νέα αγωνιστική σεζόν δεν αποκλείεται να πάρουν και πάλι ένα έξτρα πρόγραμμα για κάποιο χρονικό διάστημα αν δουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ότι θα πρέπει να δουλέψουν και πάλι σε κάποιους τομείς στους οποίους υστερούν.

Στόχος όπως είπαμε εξάλλου είναι τη νέα σεζόν οι έξι πράσινοι Χατζηγιοβάνης, Στάικος, Ευαγγέλου, Πίσπας, Μπουζούκης και Μίγγος να είναι μέλη του ροτέισον της πρώτης ομάδας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ