ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το δώρο του Ζέκα στο συγκινητικό αντίο του

Το δώρο του Ζέκα στο συγκινητικό αντίο του
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ζέκα επισκέφτηκε το "Γεώργιος Καλαφάτης" πριν αναχωρήσει για την Κοπεγχάγη και εξέφρασε τη σιγουριά του ότι ο Παναθηναϊκός θα πετύχει τους στόχους του. (φωτογραφία)

Το οριστικό "αντίο" στον Παναθηναϊκό μετά από μία εξαετία, είπε ο Ζέκα τη Δευτέρα (4/9). Ο Πορτογάλος χαφ επισκέφτηκε το "Γεώργιος Καλαφάτης" και αποχαιρέτησε τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε επί σειρά ετών, σε μία μέρα με έντονη συναισθηματική φόρτιση.

Ο Ζέκα συνομίλησε με τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο, τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία που είχαν και δήλωσε σίγουρος ότι θα πετύχουν τους στόχους τους. Αυτοί με τη σειρά τους, ευχήθηκαν στον 29χρονο ποδοσφαιριστή καλή επιτυχία στην Κοπεγχάγη και του έδωσαν συγχαρητήρια για το πρώτο γκολ του με την Εθνική ομάδα.

Το δώρο του Ζέκα στο συγκινητικό αντίο του

Κατά τη διάρκεια των αποχαιρετισμών, ο Ζέκα ήταν συγκινημένος και δεν έκρυψε ότι πρόκειται για την πιο δύσκολη μέρα στην καριέρα του. Επίσης, ο Πορτογάλος αποχαιρέτησε τους εργαζόμενους στο αθλητικό κέντρο και τους έδωσε δώρο τη φανέλα που φόρεσε στο Ελλάδα - Βέλγιο.

Η μεταγραφή του Ζέκα από τον Παναθηναϊκό στην Κοπεγχάγη, είχε ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 28 Αυγούστου, αλλά οι υποχρεώσεις του με την Ελλάδα δεν επέτρεψαν στον Πορτογάλο να επισκεφτεί για τελευταία φορά το αθλητικό κέντρο του Κορωπίου.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ