ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το "αντίο" του Τσάβες στην Μπόκα!

Boca Juniors' Andres Chavez celebrates after scoring his second goal against Rosario Central during a Copa Sudamericana soccer match in Buenos Aires, Argentina, Thursday, Sept. 18, 2014. (AP Photo/Eduardo Di Baia)
Τσάβες (AP Photo/Eduardo Di Baia) AP

Με μήνυμά του στο λογαριασμό του στο Instagram, ο Αντρές Τσάβες αποχαιρέτησε τη Μπόκα Τζούνιορς, καθώς συνεχίζει την καριέρα του στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Τι αναφέρει ο Αργεντινός επιθετικός.

Ο Αντρές Τσάβες είναι ο εκλεκτός του Παναθηναϊκού για την γραμμή κρούσης και θα αποτελέσει τον άνθρωπο που θα προσπαθήσει να μπει στα... παπούτσια του Μάρκους Μπεργκ και να τον αντικαταστήσει στην θέση του βασικού φορ της ομάδας.

Ο Αργεντινός αφήνει την Μπόκα Τζούνιορς για το "τριφύλλι" και θέλησε να πει το δικό του "αντίο" στην ομάδα του Μπουένος Άιρες. Ευχαρίστησε τον Θεό που έπαιξε και σκόραρε στο "Μπομπονέρα" και που αναδείχθηκε πρωταθλητής με την φανέλα της.

Συηκεκριμένα, έγραψε στο Instagram: "Θα είμαι πάντα ευγνώμων στο Θεό που με βοήθησε να πραγματοποιήσω το όνειρό μου να φορέσω αυτή την φανέλα, να αγωνιστώ στο Ναό (σ"Μπομπονέρα"), να σκοράρω και να αναδειχθώ πρωταθλητής. Έκανα πολλούς φίλους και συντρόφους και δέχτηκα απ' όλους αγάπη. Ευχαριστώ Μπόκα, σήμερα φεύγω, αλλά πάντα θα σε έχω στην καρδιά μου".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ