ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το Αμβούργο απειλεί την εξόφληση των παικτών

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÂÁÓÉËÇÓ ÌÁÑÏÕÊÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÂÁÓÉËÇÓ ÌÁÑÏÕÊÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το Αμβούργο θα προσπαθήσει να μπλοκάρει μέρος των χρημάτων από την Αλ Αΐν για να πάρει το ποσοστό που δικαιούται από την πώληση του Μπεργκ και αυτό δημιουργεί έναν σοβαρό κίνδυνο.

Η προσφυγή του Αμβούργου στη FIFA, με την οποία διεκδικεί το ποσοστό του (260.000 ευρώ) από την πώληση του Μάρκους Μπεργκ στην Αλ Αΐν, αποτελεί ακόμα ένα πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό. Πρακτικά, η αξίωση της γερμανικής ομάδας αναμένεται να ικανοποιηθεί από μία από τις δύο εναπομείνασες δόσεις που θα πληρωθούν από το Άμπου Ντάμπι.

Η ΠΑΕ περιμένει να εισπράξει χρήματα τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο, που αντιστοιχούν σε 750.000 και 800.000 ευρώ, αντίστοιχα. Σε αυτά ποντάρει το Αμβούργο και θέλει να "κλειδώσει" τα λεφτά του μέσω της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Όμως, η γερμανική διεκδίκηση ενδέχεται να προκαλέσει στον Παναθηναϊκό μία σοβαρή δυσλειτουργία... Προ ημερών, η διοίκηση πρότεινε στους ποδοσφαιριστές να τους εξοφλήσει τα οφειλόμενα από τον Οκτώβριο, παρέχοντας ως εγγύηση τα χρήματα που θα δώσει η Αλ Αΐν τον Ιανουάριο. Εφόσον ένα μέρος του ποσού δεσμευτεί για να κατευθυνθεί στο Αμβούργο, τότε θα προκύψει κενό για την εξόφληση των παικτών.

Αυτό θα προσπαθήσουν να αποφύγουν οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού και θα έχουν επαφές με τους Γερμανούς στις επόμενες ημέρες. Δεν είναι σαφές τι θα προτείνουν, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελαν να φανούν ασυνεπείς απέναντι στο ποδοσφαιρικό τμήμα, που δέχτηκε να κάνει υπομονή εν μέσω των δυσκολιών.

ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Το Αμβούργο δεν είναι η μοναδική ομάδα που διεκδικεί χρήματα από τον Παναθηναϊκό. Η Κιέβο έχει προσφύγει στη FIFA και απαιτεί την καταβολή 300.000 ευρώ για τον δανεισμό του Πολ Ζοσέ Εμποκού, από το καλοκαίρι του 2016. Επίσης, η Μπόκα Τζούνιορς προετοιμάζει τη δική της νομική κίνηση για τα χρήματα που οφείλει ο Παναθηναϊκός για τον Τσάβες, ενώ εξαντλείται και η υπομονή της Κορίνθιανς για τον Λουτσιάνο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ