ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το 6ο γκολ στην καριέρα του Ινσούα

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Εμάνουελ Ινσούα πέτυχε το πρώτο γκολ του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και το έκτο στην καριέρα του και το Sport24.gr θυμίζει τις φορές που ο 26χρονος ποδοσφαιριστής έχει χριστεί σκόρερ! (VIDEOS)

Ο Εμάνουελ Ινσούα είναι ένας πλάγιος μπακ με επιθετικογενή χαρακτηριστικά, πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και έχει αποδείξει ότι προσφέρει λύσεις στην ανάπτυξη του Παναθηναϊκού από την αριστερή πτέρυγα. Ο 26χρονος ακραίος προωθείται συνεχώς και έχει βρεθεί σε θέση βολής, με αποκορύφωμα το δοκάρι που είχε στο 4-0 επί της Κέρκυρας.

Ωστόσο, παρότι είναι ένας αμυντικός που πατάει στην αντίπαλη περιοχή, ο Ινσούα δεν σκοράρει συχνά. Για την ακρίβεια, πρόκειται για το 6ο γκολ στην καριέρα του σε επίπεδο Ανδρών, αφού έχει χριστεί σκόρερ μία φορά με την Πριμαβέρα της Ουντινέζε.

Ο Ινσούα έχει πετύχει τα προηγούμενα 5 γκολ του στην Αργεντινή, με τις φανέλες των Γοδόι Κρουζ, Νιούελς Ολντ Μπόις και Μπόκα Τζούνιορς. Πρακτικά, πρόκειται για το πρώτο γκολ που σκοράρει σε ευρωπαϊκό έδαφος, από τη στιγμή που διέσχισε τον Ατλαντικό Ωκεανό.

Ο Αργεντινός δεν έχει πολλά τέρματα στο ενεργητικό του, αλλά αυτά που πέτυχε είναι ωραία σε εκτέλεση, με πιο ωραίο εκείνο με τον Παναθηναϊκό... Το Sport24.gr τα θυμάται...

19/8/2012, Γοδόι Κρουζ - Ραφαέλα 2-0

Ο Ινσούα διαμορφώνει το 2-0 στο 0:24 του βίντεο...

18/8/2013, Μπόκα Τζούνιορς - Ραφαέλα 2-0

Ο Ινσούα σκοράρει το 2-1 στο 2:05 του βίντεο...

1/12/2014, Λανούς - Μπόκα Τζούνιορς 2-2

Ο Αργεντινός σκοράρει το 2-1 στο 0:53 του βίντεο...

17/2/2016, Νιούελς Ολντ Μπόις - Ράσινγκ 5-0

Ο Αργεντινός ανοίγει το σκορ...

21/3/2016, Τίγκρε - Νιούελς Ολντ Μπόις 3-3

Ο Ινσούα μειώνει σε 3-2 στο 2:37 του βίντεο...

Ως μπόνους, ξαναδείτε το πρώτο γκολ του Ινσούα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, που με την εκτέλεση του θύμισε περισσότερο εξτρέμ παρά μπακ...

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ