ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τιμούν τη μνήμη του Πούσκας

Τιμούν τη μνήμη του Πούσκας
INTIME SPORTS

Εκπρόσωποι της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ουγγαρίας με αφορμή την επίσκεψη τους στην Ελλάδα ζήτησαν να αποτίσουν φόρο τιμής στη μνήμη του Φέρεντς Πούσκας και την Κυριακή σε συνεργασία με στελέχη του τριφυλλιού και ποδοσφαιριστών των παλαίμαχων του Παναθηναϊκού θα μεταβούν στο Απόστολος Νικολαϊδης όπου υπάρχει η προτομή του "καλπάζοντα συνταγματάρχη".

Αντιπροσωπεία της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ουγγαρίας θα βρεθεί στην Αθήνα την Κυριακή με αφορμή το παιχνίδι με την Εθνική Ελλάδος στο Γ. Καραϊσκάκης. Για αυτό το λόγο μέλη της ομοσπονδίας ζήτησαν από τον Παναθηναϊκό και τους ανθρώπους του να αποτίσουν φόρο τιμής στη μνήμη του Φέρεντς Πούσκας με μια εκδήλωση στο Απόστολος Νικολαϊδης όπου υπάρχει η προτομή του "καλπάζοντα συνταγματάρχη".

Η ανταπόκριση των ανθρώπων του τριφυλλιού ήταν άμεση και στην εκδήλωση θα βρεθούν και στελέχη της διοίκησης των πράσινων αλλά και μέλη των Παλαίμαχων του Παναθηναϊκού καθώς και σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Εκπρόσωποι της ουγγρικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, μέλη του ιδρύματος «Φέρεντς Πούσκας» αλλά και στελέχη της οικογένειας του Παναθηναϊκού θα αποτίσουν φόρο τιμής στη μνήμη του «καλπάζοντα συνταγματάρχη» την Κυριακή 11 Οκτωβρίου.

Οι Ούγγροι ήρθαν σε επικοινωνία με τα στελέχη του Παναθηναϊκού, εκφράζοντας την επιθυμία να επισκεφθούν το γήπεδο της Λεωφόρου προκειμένου να καταθέσουν στεφάνι στο σημείο που βρίσκεται η προτομή του Πούσκας, επί τη ευκαιρία της παρουσίας τους στην Ελλάδα τις προσεχείς ημέρες λόγω της αναμέτρησης Ελλάδα – Ουγγαρία στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro 2016. Ο Παναθηναϊκός αποδέχθηκε άμεσα το αίτημά τους.

Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 11 Οκτωβρίου στις 4 μ.μ. στη Λεωφόρο. Την ΠΑΕ θα εκπροσωπήσει ο πρώτος αντιπρόεδρος, Βασίλης Κωνσταντίνου ενώ το παρών θα δώσει και το προεδρείο του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ