ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Την Τρίτη (13/6) οι υπογραφές των επτά μικρών στον Παναθηναϊκό

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Την Τρίτη (13/6) το πρωί αναμένεται να υπογράψουν τα πρώτα τους επαγγελματικά συμβόλαια οι Κουντουριώτης, Βαλμάς, Θεοχάρης, Ζερβόπουλος, Δημήτρουλας, Αποστολάκης και Εμμανουηλίδης.

Στην διάρκεια της Τρίτης (13/6) αναμένεται να βρεθούν στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο Μαρούσι οκτώ νεαροί ποδοσφαιριστές από την ακαδημία του τριφυλλιού.

Οι επτά πράσινοι που έχουν ειδοποιηθεί πως θα υπογράψουν το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο αλλά και ο Τριανταφυλλόπουλος ο οποίος θα ανανεώσει το συμβόλαιο του το οποίο λήγει στο τέλος Ιουνίου.

Συγκεκριμένα οι Κουντουριώτης, Βαλμάς, Θεοχάρης, Ζερβόπουλος, Δημήτρουλας, Αποστολάκης και Εμμανουηλίδης για τους οποίους είχε γράψει εδώ και δέκα μέρες το Sport24.gr θα περάσουν την πόρτα των γραφείων του τριφυλλιού ως ποδοσφαιριστές της ακαδημίας και θα βγουν ως επαγγελματίες παίκτες των πράσινων.

Μαζί τους θα είναι και ο Τριανταφυλλόπουλος ο οποίος σε αντίθεση με τους προαναφερθέντες δεν θα υπογράψει νέο συμβόλαιο αλλά θα βάλει την υπογραφή του στην ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει στις 30 Ιουνίου.

Ο νεαρός αμυντικός αντιμετώπισε ένα σοβαρό τραυματισμό τη φετινή σεζόν (ρήξη χιαστού) και στο τριφύλλι πήραν την απόφαση να του ανανεώσουν για ένα χρόνο ακόμα το συμβόλαιο του προκειμένου να δουν την εξέλιξη του και την επόμενη σεζόν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ