ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Την Τετάρτη (25/11) τα σπουδαία για Παναθηναϊκό

Την Τετάρτη (25/11) τα σπουδαία για Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Το Sport 24.gr σάς παρουσιάζει το τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι των "αιωνίων" στα πειθαρχικά όργανα. Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας έχει πλέον όλο τον φάκελο στην διάθεση του.

Παράταση στην αγωνία για τον Παναθηναϊκό που περιμένει την Τετάρτη (25/11) τελικά, την κλήση του σε απολογία από το μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League αλλά και την δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου, για "εκτεταμένα επεισόδια" στο ντέρμπι των "αιωνίων" που δεν ξεκίνησε ποτέ το προηγούμενο Σάββατο (21/11).

Ο πρωτοδίκης, Ναπολέων Καποδίστριας, λόγω φόρτου εργασίας στην Ευελπίδων δεν πήγε την Τρίτη (24/11) στα γραφεία της Super League κάτι που αναμένεται να κάνει αύριο (25/11). Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, πήρε και την έκθεση της αστυνομίας στην κατοχή του και έχει πλέον όλο τον φάκελο στην διάθεση του.

Το Sport 24.gr σάς παρουσιάζει το τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι των "αιωνίων' στα πειθαρχικά όργανα.

Τετάρτη 25/11. Ο πρωτοδίκης, Σπυρίδων Καποδίστριας, θα καλέσει σε απολογία τον Παναθηναϊκό με βάση το φύλλο αγώνα, την έκθεση του παρατηρητή της Super League, κ. Πατμανίδη και την έκθεση της αστυνομίας που έφτασε το μεσημέρι της Τρίτης 23/11 στα γραφεία της Λίγκας.

Τετάρτη 25/11. Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, που πήρε την Τρίτη 23/11 και την έκθεση της αστυνομίας, αναμένεται να ασκήσει ποδοσφαιρική δίωξη στον Παναθηναϊκό για "εκτεταμένα επεισόδια" για το ντέρμπι.

Τετάρτη 25/11. Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, θα πάρει στην κατοχή του την έκθεση της αστυνομίας και θα καλέσει τον Παναθηναϊκό τις επόμενες ημέρες, σε απολογία με βάση τον αθλητικό νόμο. Στη συνέχεια θα δώσει την απολογία στην Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας που θα εισηγηθεί αν και ποια τιμωρία πρέπει να επιβληθεί στους "πράσινους"

Παρασκευή 27/11. Το πρωί της Παρασκευής, ο Παναθηναϊκός θα απολογηθεί στο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League για τα επεισόδια στο ντέρμπι της Λεωφόρου ενώ θα συζητηθεί και η ένσταση που κατέθεσε για ακύρωση του φύλλου αγώνα και ορισμό του παιχνιδιού εντός 15 ημερών. Η απόφαση θα βγει αυθημερόν. Ο Παναθηναϊκός θα έχει δύο εργάσιμες ημέρες προθεσμία για να ασκήσει έφεση και να μειώσει την τιμωρία που ενδεχομένως θα του επιβληθεί. Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, έχει προθεσμία οκτώ ημερών για να ασκήσει έφεση και να ζητήσει την μεγαλύτερη ποινή.

Τετάρτη 2/12. Συνεδριάζει η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ στην οποία θα εκδικαστεί είτε η έφεση που ενδεχομένως θα έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός, είτε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κατά της απόφασης του μονομελούς πειθαρχικού οργάνου της Super League.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ