ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Την Πέμπτη το βράδυ το φιλικό του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΟΛΕΞΑΝΤΡΙΑ (Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΟΛΕΞΑΝΤΡΙΑ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί την Πέμπτη το βράδυ τον Απόλλωνα Σμύρνης σε φιλική αναμέτρηση στην Λεωφόρο με τα εισιτήρια να κυκλοφορούν την Τρίτη (8/8).

Την Πέμπτη (10/8) το βράδυ θα διεξαχθεί η φιλική αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Λεωφόρο. Ένα ματς που θα χρησιμεύσει στον Μαρίνο Ουζουνίδη ώστε να δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής σε Καμπέσας, Λουτσιάνο, να χρησιμοποιήσει τον Κουτρουμπή και ίσως και τον Γιόχανσον. Πρόκειται εξάλλου για το τελευταίο φιλικό του τριφυλλιού πριν τα παιχνίδια με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Εν τω μεταξύ από την Τρίτη θα ξεκινήσει και η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της Πέμπτης με τα εισιτήρια να τιμώνται 5 ευρώ για όλο το γήπεδο εκτός από τις θύρες 10 όπου θα έχουν 10 ευρώ και 3 όπου θα έχει 20 ευρώ.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Την Πέμπτη 10 Αυγούστου στις 21:00 ο Παναθηναϊκός θα δώσει φιλικό αγώνα στη Λεωφόρο με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης. Τα εισιτήρια για τον αγώνα αυτό θα διατίθενται στην τιμή των€ 5 για όλες τις Θύρεςτου γηπέδου πλην των Θυρών 10 (10 €) και 3 (20 €).

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινά αύριο, Τρίτη 8 Αυγούστου στις 11:00 και θα πραγματοποιείται μόνο ηλεκτρονικάτις δύο πρώτες μέρες.

Την ημέρα του αγώνα(Πέμπτη, 10 Αυγούστου) πέρα από την ηλεκτρονική αγορά τα εισιτήρια θα διατίθενται και από τα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 10:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Την ίδια ημέραη διάθεση των καρτών διαρκείαςθα πραγματοποιείται κανονικά βάσει προγράμματος ηλεκτρονικά και από τα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 10:30 μέχρι τις 16:00".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ