ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Την Πέμπτη ξεκαθαρίζει για Τσάβες, Κουτρουμπή στον Παναθηναϊκό

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟ / ΜΙΧΑΙ (Α) ΤΣΑΒΕΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟ / ΜΙΧΑΙ (Α) ΤΣΑΒΕΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μόνοι τους γυμνάστηκαν και την Τετάρτη οι Τσάβες, Κουτρουμπής και η συμμετοχής τους η όχι στο ντέρμπι του Σαββάτου θα κριθεί στην προπόνηση της Πέμπτης.

Την Πέμπτη θα ξεκαθαρίσει οριστικά η παρουσία των Κουτρουμπή και Τσάβες στο ντέρμπι του Σαββάτου (28/10) με τον Ολυμπιακό. Οι δυο ποδοσφαιριστές την Τετάρτη γυμνάστηκαν πάλι μόνοι τους ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα αλλά ο Ουζουνίδης θα τους περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή για να δει αν είναι σε θέση να παίξουν.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή οι πιθανότητες είναι περισσότερες για τον Έλληνα στόπερ ο οποίος αν είναι καλά λογικά θα είναι και βασικός. Αναφορικά με τον Τσάβες έχει λιγότερες πιθανότητες και επίσης αν καταφέρει τελικά να είναι στη διάθεση του Ουζουνίδη θα βρίσκεται στον πάγκο για να βοηθήσει αν χρειαστεί.

Από εκεί και πέρα η προπόνηση της Τετάρτης έγινε σε δυο γκρουπ. Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Αναγέννηση Καρδίτσας έκαναν πρόγραμμα αποφόρτισης.

Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις ταχυδύναμης με και χωρίς μπάλα, ταχύτητες με ασκήσεις τεχνικής και ολοκλήρωσαν με πιεστικά παιχνίδια σε μικρούς χώρους.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Τσάβες, Μολέντο, Κουτρουμπής, Τζανδάρης, ενώ ο Λουτσιάνο έκανε θεραπεία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ