ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Την Κυριακή ραντεβού Παναθηναϊκού με Μπρόντμπι για Πούκι

Την Κυριακή ραντεβού Παναθηναϊκού με Μπρόντμπι για Πούκι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Άνθρωπος του Παναθηναϊκού θα μεταφέρει την Κυριακή στους ιθύνοντες της Μπρόντμπι την πρόταση του τριφυλλιού για την απόκτηση του Πούκι.

Η Κυριακή θα είναι η καθοριστική μέρα για την απόκτηση του Τέεμου Πούκι από τον Παναθηναϊκό καθώς για τότε έχει οριστεί η συνάντηση ανθρώπου του τριφυλλιού που βρίσκεται στη Δανία με τον τεχνικό διευθυντή της Μπρόντμπι, Τρόελς Μπεχ.

Η Μπρόντμπι τη Κυριακή έχει αγώνα για το πρωτάθλημα Δανίας καθώς υποδέχεται την Λίνγκμπι και όπως όλα δείχνουν ο διεθνής Φινλανδός φορ θα βρεθεί κανονικά και στο αρχικό σχήμα της ομάδας του.

Η συνάντηση ακόμα δεν είναι γνωστό αν θα γίνει πριν ή μετά την αναμέτρηση της Μπρόντμπι αλλά είναι δεδομένο ότι θα πραγματοποιηθεί στην διάρκεια της Κυριακής. Σε αυτή ο άνθρωπος που λειτουργεί για λογαριασμό του τριφυλλιού θα μεταφέρει την πρόταση του Παναθηναϊκού για την αγορά του διεθνούς επιθετικού η οποία αναμένεται να είναι κοντά στις 600.000 ευρώ.

Βέβαια οι Δανοί το Σάββατο όταν και βγήκε στην επιφάνεια το ενδιαφέρον του τριφυλλιού για τον Πούκι υποστήριζαν πως η Μπρόντμπι θα θελήσει τουλάχιστον 1,5 εκατ. ευρώ. Ποσό το οποίο σε καμία περίπτωση δεν θα διαθέσει ο Παναθηναϊκός, πόσο μάλλον από τη στιγμή που ο Πούκι το ερχόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος.

Στα συν του τριφυλλιού για την απόκτηση του επιθετικού της Μπρόντμπι είναι το γεγονός ότι οι πράσινοι τα έχουν βρει με τον παίκτη για τριετές συμβόλαιο με αποδοχές που κυμαίνονται στις 600.000 ευρώ το χρόνο. Οπότε αυτό είναι σίγουρα θετικό για τον Παναθηναϊκό και αρνητικό για τους Δανούς.

Πρόκειται βέβαια για δύσκολη υπόθεση για τους πράσινους αλλά από τη στιγμή που ο Πούκι αποτελεί διακαή πόθο του Μαρίνου Ουζουνίδη στο τριφύλλι θέλουν να παλέψουν μέχρι εσχάτως τη συγκεκριμένη περίπτωση. Όλα όμως θα εξαρτηθούν και από τις απαιτήσεις που θα προβάλει η Μπρόντμπι στο ραντεβού της Κυριακής.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ