ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Την Κυριακή οι υπογραφές με Λουτσιάνο, Καμπέσας

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ ΝΕΒΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ ΝΕΒΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Γεμάτη μέρα είχαν το Σάββατο οι Λουτσιάνο, Καμπέσας με τους δυο ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού να περνούν από ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά τεστ.

Την Κυριακή αναμένεται να ολοκληρωθεί το τυπικό για την απόκτηση του Λουτσιάνο και του Μπράιαν Καμπέσας από τον Παναθηναϊκό ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και η σχετική ανακοίνωση, εκτός και αν αυτό συμβεί την Δευτέρα (17/7).

Στην διάρκεια του Σαββάτου τώρα και οι δυο τους πέρασαν από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ενώ έκαναν και κάποια εργομετρικά τεστ.

Μάλιστα ο Λουτσιάνο πέρασε και από τα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ όπου και συντάχθηκαν τα τελικά έγγραφα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Την Δευτέρα το απόγευμα και οι δυο θα κάνουν τη πρώτη τους προπόνηση με την πράσινη φανέλα ενώ θα έχουν και τη πρώτη τους γνωριμία με τους συμπαίκτες τους.

Άλλωστε την Κυριακή ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει δώσει ρεπό στους παίκτες του καθώς η αποστολή της ομάδας επέστρεψε λίγο μετά τις 11μ.μ. από την Ολλανδία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ