ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Την Κυριακή (11/6) εκλογές στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό ή Πρωτοδικείο

ΓΣ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (Eurokinissi Sports)
ΓΣ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ούτε στην επαναληπτική Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη κατέβηκε ψυφοδέλτιο και η Γ.Σ. διεκόπη για την Κυριακή 11/6. Αν δεν κατέβει ούτε εκεί ψηφοδέλτιο τότε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός θα οδηγηθεί σε διοίκηση πρωτοδικείου.

Χωρίς αποτέλεσμα, σε σχέση τουλάχιστον με την εκλογή νέας διοίκησης, πραγματοποιήθηκε η επαναληπτική Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού την Κυριακή (4/6).

Στην Λεωφόρο βρέθηκε λιγοστός κόσμος, ούτε 200 άτομα, και η Γενική Συνέλευση αποφάσισε τη διακοπής της για την Κυριακή (11/6) προκειμένου να κατέβει ψηφοδέλτιο. Σε διαφορετική περίπτωση ο Παναθηναϊκός θα οδηγηθεί σε διοίκηση πρωτοδικείου.

Η μόνη απόφαση που ουσιαστικά πήρε το σώμα ήταν να εγκρίνει το μνημόνιο με το ΥΠΕΚΑ για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Γουδί.

Συγκεκριμένα ψήφησαν 74 μέλη που ήταν παρόντα και απ' αυτά τα 61 ενέκριναν το μνημόνιο, 10 το καταψήφισαν, δυο ήταν τα λευκά και βρέθηκε και ένα άκυρο. Η συγκεκριμένη ψηφοφορία έγινε μάλιστα μέσω κάλπης ενώ οι υπόλοιπες που ακολούθησαν για την απαλλαγή της διοίκησης από τις ευθύνες της έγινε με ανάταση των χεριών.

Στην διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης έγινε κουβέντα και για την τριμελής επιτροπή και τη συνάντηση που δεν έγινε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο με τα μέλη της να τονίζουν ότι η προσπάθεια της δεν βρήκε ανταπόκριση από τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ.

Τέλος έγινε και μια κουβέντα για την κουβέντα και το έγγραφο που συνέταξε ο Δημήτρης Μπαλτάκος με τον Υπουργό Περιβάλλοντος Σωκράτη Φάμελλο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ