ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ντου και ξύλο στον Νταμπίζα!

Ντου και ξύλο στον Νταμπίζα!

Απίστευτα πράγματα στον Παναθηναϊκό με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας να δέχεται επίθεση και να τρώει ξύλο έξω από το γήπεδο, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα των νέων! Τις "έφαγε" (μπουνιές-κλωτσιές) χωρίς να αντιδράσει ο Νταμπίζας με τους παρευρισκομένους να κοιτούν αποσβολωμένοι.

Οι εμφανίσεις του Παναθηναϊκού και η νέα γκέλα, με τη Βέροια στη Λεωφόρο, έχουν εκνευρίσει περισσότερο από όσο επιτρέπεται τους οπαδούς του τριφυλλιού, οι οποίοι βρήκαν στο πρόσωπο του Νίκου Νταμπίζα τον άνθρωπο που θα πληρώσει το... μάρμαρο.

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού είναι στο στόχαστρο των πράσινων φιλάθλων πολύ πριν την ανάληψη της νέας του θέσης, καθώς το ερυθρόλευκο παρελθόν του, είναι κάτι που δεν ξεχνούν ορισμένοι οπαδοί.

Μη χάσετε την Κυριακή την SUPER BALL με μια αποκαλυπτική συνέντευξη του Φερνάντος Σάντος. Ο ομοσπονδιακός προπονητής μιλάει για το όραμα του Μουντιάλ και το ελληνικό πρωτάθλημα. Λίγο μετά τη λήξη του αγώνα Λεβαδειακός-Ολυμπιακό, φάσεις, ρεπορτάζ, σχόλια από την 3η αγωνιστική της Super League.

Κατά την αποχώρηση του Νίκου Νταμπίζα από τη Λεωφόρου, όπου είδε το ματς των Νέων, υπήρξε ένταση με 2-3 φίλους του Παναθηναϊκού που τον περίμεναν.

Οι φίλαθλοι του τριφυλλιού του επιτέθηκαν φραστικά και εν συνέχεια χειροδίκησαν, με όσους ήταν μπροστά στο σκηνικό να κοιτούν αποσβολωμένοι τα όσα διαδραματίζονταν.

Ο Νταμπίζας από την πλευρά του δεν αντέδρασε και περίμενε να ηρεμήσει η κατάσταση και στη συνέχεια αποχώρησε από το γήπεδο.

Η διαχείριση του ματς, οι... "απόντες" και η... έδρα

Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε κόντρα στην Βέροια να υπερασπιστεί το υπέρ του 1-0 ή να κάνει το 2-1 πληρώνοντας την κακή διαχείριση, την... απουσία από το ματς βασικών πρωταγωνιστών του ενώ κάτι πρέπει να γίνει και με τα εισιτήρια στην Λεωφόρο για να μην... "τιμωρείται" το τριφύλλι. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου ΕΔΩ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ