ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τηλεφωνική συνομιλία Κωνσταντίνου - Κουρμπέλη για την αποχή

Τηλεφωνική συνομιλία Κωνσταντίνου - Κουρμπέλη για την αποχή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου επικοινώνησε με τον Δημήτρη Κουρμπέλη και συζήτησαν για την πρόθεση των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού να απέχουν από τις προπονήσεις. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Αιφνιδιασμό προκάλεσε στον Βασίλη Κωνσταντίνου η προαναγγελία των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού για αποχή. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θεωρούσε ότι οι διαβεβαιώσεις που τους είχε δώσει την Παρασκευή (30/3) για τις πληρωμές ήταν αρκετές και δεν ανέμενε νέα αντίδραση, αλλά έσφαλλε.

Ο Κωνσταντίνου πληροφορήθηκε μέσω του Τύπου τις προθέσεις των παικτών και θέλησε να επιλύσει άμεσα το ζήτημα. Για αυτό, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Δημήτρη Κουρμπέλη, ώστε να μάθει τι συνέβη και τι συζητήθηκε στα αποδυτήρια του "Γεώργιος Καλαφάτης".

Ο Κουρμπέλης, με την ιδιότητα του αρχηγού, μετέφερε τη δυσαρέσκεια των παικτών για τις καθυστερήσεις και τόνισε ότι στους τραπεζικούς λογαριασμούς των ξένων, δεν έχουν μπει χρήματα.

Ο Κωνσταντίνου υποστήριξε ότι το λογιστήριο της ΠΑΕ κατέθεσε λεφτά στους αλλοδαπούς παίκτες, ώστε να εξοφληθούν το υπολειπόμενο 30% της δόσης του Οκτωβρίου και επανέλαβε τη δέσμευση του ότι σε όλη την ομάδα θα καταβληθεί το 30% της δόσης του Δεκεμβρίου μέχρι τις 18 Απριλίου.

Επιπλέον, ο "αγριόγατος" ισχυρίστηκε ότι μετά την εξασφάλιση της άδειας συμμετοχής για το επόμενο πρωτάθλημα, οι πληρωμές θα ομαλοποιηθούν σε μεγάλο βαθμό. Μέχρι τότε, ζήτησε ξανά την κατανόηση των ποδοσφαιριστών, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να μην καταρρεύσει.

Ο Κουρμπέλης απάντησε ότι η απόφαση για αποχή από τις προπονήσεις είναι ειλημμένη, εφόσον η ΠΑΕ δεν φανεί συνεπής στις υποχρεώσεις της. Αρχής γενομένης από τη Μεγάλη Πέμπτη, όταν και οι ξένοι θα ελέγξουν για να διαπιστώσουν αν έλαβαν λεφτά.

Η συνέχεια θα δοθεί στην προπόνηση της Δευτέρας του Πάσχα, στις 19:00...

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ