ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οριστικά εκτός ντέρμπι ο Μπεργκ

Οριστικά εκτός ντέρμπι ο Μπεργκ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Νοκ άουτ από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό οριστικά ο Μάρκους Μπεργκ, απόλυτα έτοιμοι οι Ζέκα, Χουλτ, αμφιβολίες για την απόλυτη ετοιμότητα του Λεντέσμα.

Χωρίς τον Μάρκους Μπεργκ θα καταστρώσει το πλάνο του για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, ο Αντρέα Στραματσόνι. Ο Ιταλός προπονητής έλαβε ενημέρωση για τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας που υποβλήθηκε ο Σουηδός στράικερ και επιβεβαιώθηκε η εκτίμηση ότι ο ποδοσφαιριστής δεν προλαβαίνει το ντέρμπι.

Η διάγνωση για τον Μπεργκ αναφέρει ότι ο τραυματισμός χαρακτηρίζεται ως τράβηγμα, στα όρια της θλάσης πρώτου βαθμού. Το ιατρικό επιτελείο δεν οριοθετεί επακριβώς την επιστροφή του στις προπονήσεις, διότι εκκρεμεί και η πιθανή μετάβαση του 30χρονου στράικερ στη Στοκχόλμη, ώστε να εξεταστεί από τον ορθοπεδικό της Εθνικής Σουηδίας και να πιστοποιηθεί ο τραυματισμός του.

Σε πρώτη φάση, εκτιμάται πως θα απαιτηθούν 15 μέρες για την ενσωμάτωση του Μπεργκ και η συμμετοχή του στο ματς με την ΑΕΚ στις 20 Νοεμβρίου, κρίνεται αμφίβολη.

Ο Διαμαντής Χουχούμης έχει χτυπήσει στη μύτη, δεν φαίνεται να έχει υποστεί ράγισμα και το Σάββατο (5/11) θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία. Η πρώτη εκτίμηση αναφέρει πως θα τεθεί στη διάθεση του Στραματσόνι για το κυριακάτικο ντέρμπι.

Τέλος, οι Ζέκα και Χουλτ κρίνονται απόλυτα έτοιμοι για να αρχίσουν στην ενδεκάδα την Κυριακή, ενώ ο Λεντέσμα είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, αλλά ένα "κλικ" πιο κάτω σε επίπεδο ετοιμότητας. Το ιατρικό επιτελείο παρακολουθεί τους τρεις παίκτες και θα παράσχει αναλυτική ενημέρωση στον Στραματσόνι λίγη ώρα πριν την έναρξη του ματς στο Καραϊσκάκη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ