ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θέλουν να παίξουν οι Κουρμπέλης και Κουλιμπαλί

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης και ο Ουσμάν Κουλιμπαλί εξακολουθούν να πονούν, αλλά είναι βέβαιο ότι θα τεθούν στη διάθεση του Ουζουνίδη για το ματς με την ΑΕΚ (19/11, 19:30).

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αγωνιά για τους τραυματίες ποδοσφαιριστές που είναι αμφίβολοι για το αθηναϊκό ντέρμπι, αλλά το θετικό είναι ότι όλοι επιθυμούν να αγωνιστούν! Ο 48χρονος προπονητής περιμένει στις επόμενες προπονήσεις να ενσωματωθούν οι Δημήτρης Κουρμπέλης, Ουσμάν Κουλιμπαλί, Λούκας Βιγιαφάνιες και Ματίας Γιόχανσον, ώστε να καταστρώσει τον σχεδιασμό του.

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και σήμερα (15/11) αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα. Ο Αργεντινός χαφ γυμνάστηκε ατομικά για προληπτικούς λόγους και η ενημέρωση στον Ουζουνίδη είναι ότι θα τεθεί στη διάθεση του.

Πιο σύνθετα είναι τα πράγματα με τον Δημήτρη Κουρμπέλη και τον Ουσμάν Κουλιμπαλί. Ο αρχηγός του "τριφυλλιού" νιώθει ενοχλήσεις στη δεξιά επιγονατίδα, ενώ ο δεύτερος ακόμα δεν έχει αποθεραπευτεί πλήρως από τη θλάση που υπέστη στον δεξιό προσαγωγό. Ωστόσο, η εκτίμηση είναι ότι και οι δύο θα καταστούν διαθέσιμοι για το κυριακάτικο ματς, έστω και αν δεν βρεθούν στο 100%.

Ο Γιόχανσον δεν έχει τόσο σοβαρό πρόβλημα και θα είναι ετοιμοπόλεμος την Κυριακή, κάτι σημαντικό ιδίως για την περίπτωση που δεν τα καταφέρει ο Κουλιμπαλί. Τέλος, ο Τσάβες δεν πρόκειται να συμπεριληφθεί στην 18άδα, αφού εξακολουθεί να ταλαιπωρείται και ο Ουζουνίδης δεν πρόκειται να πάρει ρίσκα με τον Αργεντινό επιθετικό.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ