ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θέλει Ζέκα η Κοπεγxάγη

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÁÈËÅÔÉÊ ÌÐÉËÌÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - ATHLETIC BILBAO (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
Ζέκα EUROKINISSI SPORTS

Η πρωταθλήτρια Δανίας Κοπεγχάγη θέλει να αποκτήσει τον Ζέκα, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2019. Ετοιμοι για επίσημη πρόταση οι Δανοί.

Στο κυνήγι της απόκτησης του Ζέκα έχει μπει δυναμικά η Κοπεγχάγη! Η πρωταθλήτρια Δανίας έχει ψηλά στη λίστα της τον αρχηγό του "τριφυλλιού", ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019, και ετοιμάζεται για επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό.

Η Κοπεγχάγη "παλεύει" να μπει στους ομίλους του Champions League. Στο πρώτο παιχνίδι των playoffs της διοργάνωσης ηττήθηκε 1-0 εκτός έδρας από την Καραμπάχ και η ρεβάνς έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη (23/8) στη Δανία. Στην ίδια ομάδα αγωνίζεται ο Πιέρος Σωτηρίου, ο διεθνής Κύπριος στράικερ που αποκτήθηκε από τον ΑΠΟΕΛ.

Ο Ζέκα είναι - μετά την πώληση του Μάρκους Μπεργκ- μαζί με τον Τσάβες και τον Λουσιάνο ο καλύτερα αμειβόμενος παίκτης του Τριφυλλιού (600.000 ευρώ ετησίως), διανύει την έβδομη σεζόν του στον Παναθηναϊκό και πρόσφατα χρίστηκε διεθνής με την Εθνική Ελλάδας, αφού πήρε την ελληνική υπηκοότητα.

Κατά διαστήματα οι Πράσινοι και ο ίδιος έχουν απορρίψει προτάσεις, αλλά ας κρατήσουμε μικρό καλάθι μέχρι το τέλος της μεταγραφικής σεζόν...

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ