ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θέλει ως ελεύθερο τον Μανθάτη ο Παναθηναϊκός

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΒΑΤΕΝΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΒΑΤΕΝΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός έχει στο μυαλό του εδώ και είκοσι ημέρες την περίπτωση του Γιώργου Μανθάτη αλλά υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες για να τον κάνει δικό του. Πώς θα μπορούσαν να ξεπεραστούν, διαβάστε στο Sport24.gr.

Λίγες μέρες αφού ο Πέδρο Μαρτίνς "έκοψε" τον Γιώργο Μανθάτη από την προετοιμασία του Ολυμπιακού μπήκε στο μυαλό των ανθρώπων του Παναθηναϊκού η σκέψη απόκτησής του και δη του Νίκου Νταμπίζα ο οποίος προσπάθησε να μάθει τι θα γίνει με το νεαρό εξτρέμ, αν θα μπορούσε να μείνει ελεύθερος και με τι καθεστώς.

Οι ημέρες πέρασαν και οι πράσινοι δεν έκαναν κάποια κίνηση. Τα τελευταία 24ώρα μέρες όμως και βλέποντας τα επιθετικά κενά και το πρόβλημα στην δημιουργία και την ανάπτυξη, ο Μανθάτης μπήκε ξανά στο κάδρο του τριφυλλιού. Μάλιστα από τον Παναθηναϊκό ρώτησαν τον Ολυμπιακό αν αφήνει ελεύθερο τον ποδοσφαιριστή για να εισπράξουν αρνητική απάντηση. Άλλωστε στο τριφύλλι θέλουν να εξαντλούν τα περιθώρια και ει δυνατόν να μην αποκτούν δανεικούς ποδοσφαιριστές.

Η μοναδική οδός για να προχωρήσει το θέμα - καθώς και ο Ολυμπιακός πρέπει να βρει λύσεις για τους παίκτες που δεν υπολογίζονται - είναι να υπάρξει μια πρόταση από πλευράς Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Μανθάτη με δανεισμό και οψιόν αγοράς ή με συνιδιοκτησία του ποδοσφαιριστή. Αν γίνει κάτι τέτοιο ασφαλώς, ο Μανθάτης θα... γράψει ιστορία, όντας ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου του οποίου ποσοστό θα διατηρούν και οι δύο "αιώνιοι" αντίπαλοι.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος πέρυσι "έγραψε" 34 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με τον ΠΑΣ Γιάννινα (0 γκολ/3 ασίστ) αρέσει δεδομένα στους Νταμπίζα και Δώνη, οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να περιμένουν λίγες μέρες ακόμα τις εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ