ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θέλει τον κόσμο στο πλευρό του ο Παναθηναϊκός

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός στο ματς με τη Λαμία θέλει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη στήριξη ώστε ο κόσμος να αποτελέσει τον δωδέκατο ποδοσφαιριστή που θα σπρώξει το τριφύλλι στη νίκη.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Τετάρτη το βράδυ στην Λεωφόρο τη Λαμία έχοντας μπροστά του ένα πολύ δύσκολο έργο. Να καταφέρει κάτι που δεν έχει κάνει ξανά σε εγχώρια διοργάνωση καθώς ποτέ στο παρελθόν δεν είχε ηττηθεί με τρία γκολ διαφορά σε φάση νοκ άουτ.

Για να συμβεί βέβαια αυτό θέλει στο πλευρό του και τον κόσμο της ομάδας. Να λειτουργήσει ως 12ος παίκτης και να στηρίξει τους ποδοσφαιριστές του Μαρίνου Ουζουνίδη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Άλλωστε και ο 49χρονος τεχνικός πριν το ματς με τον Πλατανιά είχε ζητήσει από τον κόσμο τη στήριξη του λέγοντας πως τώρα πρέπει να σταθεί στο πλευρό της ομάδας βοηθώντας την σημαντικά.

Τα εισιτήρια στις περισσότερες θύρες κοστίζουν 10 ευρώ καθώς μόνο στη θύρα 10 και στα επίσημα υπάρχουν εισιτήρια των 20 και των 30 ευρώ.

Οπότε ουσιαστικά υπάρχει γενική είσοδος με 10 ευρώ και ο κόσμος του τριφυλλιού θα μπορούσε να δώσει μαζικά παρών για να σπρώξει την ομάδα στην πρόκριση.

Το σχετικό δελτίο Τύπου της πράσινης ΠΑΕ αναφέρει:

"Την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται από τις 09:30 μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

ΘΥΡΕΣ

Τιμή Εισιτηρίου

6, 7, 13, 14

10Ευρώ

1,5Β & 5Γ,8, 12,

10Ευρώ

2, 5Α, 9, 11

10Ευρώ

10

20 Ευρώ

3

30 Ευρώ

Οι φίλαθλοι δικαιούνται έως4 εισιτήρια, -εφόσον για κάθε εισιτήριο ξεχωριστά-, δηλώσουν τοΑΜΚΑκαι τονΑριθμό Δελτίου Ταυτότηταςτου φιλάθλου, εξ’ ονόματος του οποίου, αγοράζουν το εισιτήριο.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους να είναι συνεπείς με την εγκυρότητα των ανωτέρω στοιχείων κατά την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων, καθώς κατά την είσοδο τους στο γήπεδο θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Υπενθυμίζουμε, ότι οι φίλαθλοι υποχρεούνται να προσέρχονται στις Θύρες του γηπέδου, φέροντας απαραιτήτως την Αστυνομική τους Ταυτότητα. Σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων ή έλλειψης αποδεικτικών εγγράφων, η ΠΑΕ διατηρεί το δικαίωμα της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ