ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θέλει το τρίποντο στο Καυτανζόγλειο πριν τον Ολυμπιακό

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΒΕΡΟΙΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Παναθηναϊκός EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη (19:30) για την 24η αγωνιστική της Super League, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να διατηρεί την τακτική και τον "κορμό" της ενδεκάδας.

Μία εβδομάδα πριν το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων, ο Παναθηναϊκός θέλει να πετύχει το τέταρτο διπλό στο πρωτάθλημα εναντίον του Ηρακλή. Το σημερινό (11/3) παιχνίδι του Καυτανζογλείου μόνο εύκολο δεν είναι, αφού μία ομάδα με μόλις τρεις εκτός έδρας νίκες δεν έχει το δικαίωμα να πιστεύει ότι θα νικήσει άνετα.

Ο Παναθηναϊκός υποχρεούται να νικήσει ώστε να διατηρήσει (ή και να αυξήσει) τη διαφορά από την Ξάνθη και την ΑΕΚ, που τον ακολουθούν στη βαθμολογία και για να πάει με ακμαίο ηθικό στο ματς με τον Ολυμπιακό. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα έχει επιπλοκές που δεν τις θέλουν για κανένα λόγο στο Τριφύλλι…

Με μία αλλαγή

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν πρόκειται να αλλάξει πολλά στην τακτική και στην ενδεκάδα. Θα εφαρμόσει το 4-4-2 που έχει συμβάλει στην αγωνιστική άνοδο του Παναθηναϊκού, με επιθετικό προσανατολισμό.

Σίγουρα, ο Κουτρουμπής θα επανέρθει στην ενδεκάδα αντί του άρρωστου Ευαγγέλου, ενώ πιθανότητες να αρχίσει συγκεντρώνει ο Λέτο ως παρτενέρ του Μπεργκ, αντί του Κλωναρίδη.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα είναι στην εστία, οι Κουλιμπαλί, Κουρμπέλης, Κουτρουμπής και Χουλτ στην τετράδα της άμυνας, οι Ζέκα και Λουντ οι δύο αμυντικοί χαφ, οι Εμποκού και Βιγιαφάνιες στα άκρα της μεσαίας γραμμής και οι Μπεργκ και Κλώναρίδης το επιθετικό δίδυμο.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τα reaction games συνεχίζονται
Με Μπεργκ και Κλωναρίδη στη Θεσσαλονίκη
Για το τέταρτο διπλό στο "Καυτανζόγλειο"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ