ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θέλει Παναθηναϊκό ο Γκαμπριέλ, MLS η Ουντινέζε

Θέλει Παναθηναϊκό ο Γκαμπριέλ, MLS η Ουντινέζε

Ο Γκαμπριέλ Σίλβα επιθυμεί να έρθει στον Παναθηναϊκό την ώρα που η Ουντινέζε θέλει να τον δώσει στην Κολόμπους από το MLS ώστε να έχει και οικονομικό όφελος. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Παράλληλα με την υπόθεση του Τέεμου Πούκι και την παρουσία ανθρώπου του τριφυλλιού στη Δανία ο Παναθηναϊκός περιμένει και τις εξελίξεις στο θέμα του Γκαμπριέλ Σίλβα και δεν αποκλείεται την Δευτέρα το θέμα να κλείσει θετικά για τους πράσινους.

Άλλωστε το δυνατό χαρτί του τριφυλλιού και στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός τα έχει βρει σε όλα με τον Βραζιλιάνο άσο ο οποίος έχει "ψηθεί" να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα για χάρη των πράσινων.

Ο Βραζιλιάνος έχει μιλήσει τόσο με τον Ορέστη Καρνέζη όσο και με τον Εβανζελίστα οι οποίοι τον έχουν ενημερώσει για τον Παναθηναϊκό, του έχουν μιλήσει για αγωνιστικά θέματα, τα οικονομικά δεδομένα και φυσικά τον κόσμο των πράσινων αλλά και εν γένει τις λεπτομέρειες που αφορούν τον Παναθηναϊκό.

Όσα έχει ακούσει ο Σίλβα του αρέσουν και για αυτό η δική του επιλογή είναι ο Παναθηναϊκός και όχι να πάει δανεικός στην Αμερική απ΄όπου και έχει πρόταση η Ουντινέζε.

Η ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ MLS

Το κακό βέβαια για τους πράσινους είναι ότι ο Ιταλικός σύλλογος θέλει να δώσει τον παίκτη ως δανεικό στο MLS και συγκεκριμένα την Κολόμπους όπου έχει κάνει πρόταση στην Ουντινέζε για να πάρει τον ποδοσφαιριστή ως δανεικό. Σε αυτή τη περίπτωση εξάλλου και οι Ιταλοί θα βγουν κερδισμένοι καθώς θα βάλουν κάποια χρήματα στο ταμείο τους σε αντίθεση με το αν αφήσουν ελεύθερο τον παίκτη για να έρθει στον Παναθηναϊκό.

Εκεί έχει κολλήσει μέχρι στιγμής η συγκεκριμένη υπόθεση και δεν έχει ολοκληρωθεί το "deal". Δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε οι πράσινοι τελικά να δώσουν και αυτοί με τη σειρά τους ένα ποσό ώστε και σε αυτή τη περίπτωση η Ουντινέζε να βάλει κάτι στα ταμεία της.

Photo credits: AP Photo/Paolo Giovannini

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24