ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θέλει να φύγει το Γενάρη ο Βλαχοδήμος

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με πορτογαλικό δημοσίευμα, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θέλει να ενταχθεί στη Μπενφίκα τον Ιανουάριο και όχι το καλοκαίρι. Επέστρεψε ο Σιλά από το Μάλι.

Να ανοίξει το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του τον Ιανουάριο του 2018 και όχι τον Ιούλιο, θέλει ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος. Σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα "A Bola", ο 23χρονος τερματοφύλακας επιθυμεί να πάρει μεταγραφή στη Μπενφίκα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και να μην παραμείνει στην Αθήνα έως το τέλος της σεζόν.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα ήθελε να διατηρήσει τον Βλαχοδήμο στον Παναθηναϊκό έως τον Ιούνιο, για να μην αντιμετωπίσει προβλήματα στον "άσο". Αυτή είναι και η μοναδική σημαντική εκκρεμότητα για την ολοκλήρωση του deal, αφού οι δύο ομάδες έχουν συμφωνήσει στους όρους.

Ωστόσο, ο Βλαχοδήμος, επηρεασμένος και από την επαπειλούμενη κατάρρευση του Τριφυλλιού, προτιμά να αλλάξει εργασιακό περιβάλλον το συντομότερο δυνατό. Το ρεπορτάζ της "A Bola" αναφέρει ότι ο ομογενής γκολκίπερ δίσταζε τον προηγούμενο Αύγουστο να εγκατασταθεί στη Λισαβόνα, όμως πλέον έχει μεταβάλλει ριζικά την άποψη του.

Επίσης, το δημοσίευμα καταγράφει το πρόβλημα που έχει προκύψει με τη στρατιωτική θητεία που υπηρετεί ο Βλαχοδήμος, ο οποίος περιμένει την άδεια του ΓΕΣ για να ταξιδέψει στο εξωτερικό. Διαφορετικά, το ταξίδι στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας ίσως να καθυστερήσει μερικές ημέρες.

ΓΥΡΙΣΕ Ο ΣΙΛΑ

Στην Αθήνα βρίσκεται από τη Δευτέρα (9/10) ο Γιακούμπα Σιλά, έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με το Μάλι. Ο Αφρικανός χαφ δεν αγωνίστηκε στα προκριματικά της αφρικανικής ζώνης, όμως επειδή προέρχεται από πολύωρο ταξίδι έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Το σημερινό (9/10) πρόγραμμα στο Κορωπί περιλάμβανε ασκήσεις δύναμης, ασκήσεις συναρμογής και αντοχής με συνδυασμούς μεταβιβάσεων και παιχνίδι με τακτικούς στόχους σε μεγάλους χώρους. Οι Καμπέσας και Τσάβες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και ο Λουτσιάνο υποβλήθηκε σε θεραπεία. Η προπόνηση της Τρίτης (10/10) θα αρχίσει στις 11:00.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ