ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θέλει Λέτο στην Σπάρτα ο Στραματσόνι

Θέλει Λέτο στην Σπάρτα ο Στραματσόνι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Τσεχία η Σπάρτα Πράγας του Αντρέα Στραματσόνι πλέον αναμένεται να ενδιαφερθεί για τον "ελεύθερο" Λέτο.

Ο Αντρέα Στραματσόνι είναι εδώ και λίγες μέρες και επίσημα ο νέος τεχνικός της Σπάρτα Πράγας και ήδη οι Τσέχοι άρχισαν να συνδέουν το όνομα του με παίκτες που είχε στη θητεία του στον Παναθηναϊκό όπως ακριβώς γινόταν και στο τριφύλλι με παίκτες από την Ιταλία.

Το πρώτο όνομα με το οποίο έγινε η σύνδεση Στραματσόνι-Παναθηναϊκός από τους Τσέχους δημοσιογράφους και συγκεκριμένα την ιστοσελίδα www.sport.aktualne.cz είναι αυτό του Σεμπαστιάν Λέτο.

Ο Αργεντινός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, κάτι το οποίο γνωρίζει πολύ καλά φυσικά ο Ιταλός και η Σπάρτα μπορεί φυσικά να ενδιαφερθεί για τον επιθετικό των πράσινων.

Άλλωστε ο Λέτο ακόμα δεν τα έχει βρει με τον Παναθηναϊκό, είναι σε συζητήσεις για την ανανέωση του αλλά είναι δεδομένο ότι οι Τσέχοι μπορούν να του προσφέρουν τα χρήματα που επιθυμεί σε αντίθεση με το τριφύλλι που έχει συγκεκριμένο όριο χρημάτων τα οποία μπορεί να διαθέσει για να τον κρατήσει στην Ελλάδα.

Μένει βέβαια να δούμε τι θα γίνει στη συνάντηση που θα έχει ο Λέτο με τον Παναθηναϊκό και εν συνεχεία κατά πόσο ευσταθεί το δημοσίευμα των Τσέχων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ