ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θέλει Γκαμπριέλ στη λίστα της UEFA ο Ουζουνίδης

Udinese's Gabriel Silva, left, and Lazio's Dusan Basta go for the ball, during the Serie A soccer match between Udinese and Lazio at the Friuli Stadium in Udine, Italy, Sunday, Feb. 15, 2015. (AP Photo/Paolo Giovannini)
Udinese's Gabriel Silva, left, and Lazio's Dusan Basta go for the ball, during the Serie A soccer match between Udinese and Lazio at the Friuli Stadium in Udine, Italy, Sunday, Feb. 15, 2015. (AP Photo/Paolo Giovannini) AP

Ο Παναθηναϊκός ήρθε σε οριστική συμφωνία με την Ουντινέζε για την απόκτηση του Γκάμπριελ με τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ να έρχεται μέχρι τη Κυριακή στην Ελλάδα για να δηλωθεί στη λίστα της UEFA. Ξεκινούν ξανά οι συζητήσεις για Πούκι.

Στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γκαμπριέλ Σίλβα αναλώθηκαν οι πράσινοι στη διάρκεια της Παρασκευής (4/8) καθώς στο τριφύλλι ήθελαν να τελειώσουν με το θέμα της απόκτησης του Βραζιλιάνου άσου μετά τις νέες απαιτήσεις που έβαλε η Ουντινέζε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Οι πράσινοι τα έχουν βρει με τους Ιταλούς οι οποίοι θα κρατήσουν ένα ποσοστό μεταπώλησης και στη διάρκεια του Σαββάτου περιμένουν το οριστικό ναι έτσι ώστε ο παίκτης (που έχει συμφωνήσει εδώ και μέρες με τον Παναθηναϊκό) να έρθει την Κυριακή στην Ελλάδα και να ανακοινωθεί τη Δευτέρα αφού περάσει από εργομετρικά και ιατρικές εξετάσεις.

Όλα αυτά για να προλάβει να δηλωθεί στη λίστα της UEFA για τα παιχνίδια των playoffs που πρέπει να δοθεί το βράδυ της Δευτέρας (7/8). Αν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο στη διάρκεια του Σαββάτου τότε το θέμα θα τελειώσει θετικά. Αν όχι πάλι οι πράσινοι δεν αναμένεται να χάσουν και άλλο χρόνο με τη περίπτωση του Βραζιλιάνου και θα κινηθούν για την περίπτωση που έχουν "stand by" για τη θεση του αριστερού μπακ – χαφ.

Από Δευτέρα για Πούκι

Από εκεί και πέρα και αναφορικά με τον Τεέμου Πούκι οι συζητήσεις μεταξύ του Παναθηναϊκού και της ομάδας από τη Δανία θα συνεχιστούν από τη Δευτέρα. Αυτό συμφωνήθηκε σε επικοινωνία των δύο πλευρών στη διάρκεια της Παρασκευής.

Οι Δανοί εξάλλου είναι σε κατάσταση... εκτάκτου ανάγκης αφού αποκλείστηκαν από τη Χάιντουκ και μπροστά τους έχουν το κυριακάτικο ντέρμπι με την Κοπεγχάγη, οπότε δεν θα ήθελαν να έχουν στο κεφάλι τους και τον βραχνά της πώλησης του 27χρονου επιθετικού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ