ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θέλει Champions League με τον Παναθηναϊκό ο Μπεργκ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε στο "sydsvenskan.se" και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο συμβόλαιό του, αλλά και στην επιθυμία του να παίξει στο Champions League με τον Παναθηναϊκό.

Ο Μάρκους Μπεργκ έκανε δηλώσεις σε ΜΜΕ της πατρίδας του και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο συμβόλαιό του, αλλά και στην επιθυμία του να παίξει στο Champions League με τον Παναθηναϊκό.

Μιλώντας στο " sydsvenskan.se", ανέφερε πως "τώρα έχουμε λιγότερα παιχνίδια και νιώθουμε ότι έχουμε τον χρόνο για να ξεκουραστούμε πνευματικά και σωματικά. Έτσι νιώθω πολύ καλά. Ένας από τους λόγους για τα γκολ μου είναι και ο τρόπος με τον οποίο παίζει η ομάδα μέσα στο τρέχον έτος. Έχουμε κάποιους άλλους παίκτες και είμαστε καλύτεροι επιθετικά. Έχουμε παίκτες που είναι πρόθυμοι να προσφέρουν βαθμούς, ασίστ και γκολ και αυτό συνέβαλε στο να αλλάξει η εικόνα μας".

Για το αν μετάνιωσε που έφυγε από το Αμβούργο και για την επιθυμία του, ο 31χρονος φορ ανέφερε: "Δεν μετάνιωσα και νιώθω πολύ καλά στον Παναθηναϊκό. Δεν ήμουν ποτέ τόσο καλά στην καριέρα μου όσο τώρα. Από τότε που πήγα στον Παναθηναϊκό, όλα πηγαίνουν σούπερ για μένα. Ξαναβρήκα την αυτοπεποίθησή μου και νιώθω πολύ πιο ήρεμος για να παίξω το παιχνίδι μου.

Στην κατάσταση που βρίσκομαι τώρα και με τα γκολ που σημειώνω, θέλω να κερδίσω κάτι με τον Παναθηναϊκό. Το Champions League είναι κάτι που θέλω πολύ. Θέλω να παίξω στη διοργάνωση και ευελπιστώ ότι θα το καταφέρω με τον Παναθηναϊκό".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ