ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θα υποβληθεί σε μαγνητική ο Εσιέν

Θα υποβληθεί σε μαγνητική ο Εσιέν
INTIME SPORTS

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας θα κρίνουν την επίσημη πρώτη του Μάικλ Εσιέν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Συστάσεις από τους Φύσσα και Βόκολο στον Γκανέζο χαφ.

Το επίσημο ντεμπούτο του Μάικλ Εσιέν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού έχει εξελιχθεί σε μία πονεμένη ιστορία... Ήδη, έχει μετατεθεί πολλές φορές και ενδεχομένως να καθυστερήσει ακόμα περισσότερο. Διότι εκκρεμεί μία ιατρική εξέταση, που θα κρίνει τη χρησιμοποίηση του Γκανέζου από τον Γιάννη Αναστασίου.

Στις επόμενες ώρες, ο Εσιέν θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία και ανάλογα με τα αποτελέσματα της, θα καθοριστεί η συμπερίληψη του Εσιέν στην 18άδα του Παναθηναϊκού.

Πάντως, δεν πρόκειται να αγωνιστεί στα δύο παιχνίδια αυτής της εβδομάδας, με τον Λεβαδειακό την Τετάρτη (23/9) και με τον Πλατανιά (27/9), αφού οι ενοχλήσεις που νιώθει είναι πρόσφατες και δεν πρόκειται να ληφθεί το παραμικρό ρίσκο.

Στο μεταξύ, με τον Γκανέζο αμυντικό χαφ είχαν συνομιλία οι Τάκης Φύσσας και Λεωνίδας Βόκολος, οι οποίοι τον παρότρυναν να είναι πιο προσεκτικός με τις νυχτερινές εξόδους τους. Του εξήγησαν ότι η συγκεκριμένη χρονική περίοδος είναι δύσκολη για την ομάδα και επιβάλλεται οι παίκτες να μην δίνουν δικαιώματα με τη συμπεριφορά τους.

Αφορμή για τη συζήτηση αποτέλεσε η υποβολή του σε αλκοτέστ , έστω και αν η μέτρηση δεν δικαιολογεί το θόρυβο που ακολούθησε. Ασφαλώς, όταν το κλίμα είναι τεταμένο, όλα μεγεθύνονται και προκαλούν μεγάλες δυσκολίες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ