ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θα παίξει στη μεσαία γραμμή ο Κλωναρίδης

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΑΟ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΑΟ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει τον Κλωναρίδη σε άλλο χώρο αντί της επίθεσης. Μαρινάκης και Λέτο αρχίζουν στην ενδεκάδα.

Διάφορες λύσεις επεξεργάζεται ο Μαρίνος Ουζουνίδης, προκειμένου να καλύψει τα κενά που έχουν προκύψει, εν όψει του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ. Ο 48χρονος προπονητής θα χρειαστεί να καταφύγει σε αλχημείες για τη συμπλήρωση της ενδεκάδας.

Στο καλό σενάριο, που θα αγωνιστούν ο Κουτρουμπής και ο Μέστο, τα προβλήματα περιορίζονται σημαντικά. Ο Ιταλός θα παίξει στο δεξιό άκρο της άμυνας και ο διεθνής στόπερ στο κέντρο, με τον Μολέντο να τον πλαισιώνει και τον Χουλτ να διατηρείται αριστερά.

Στη μεσαία γραμμή, ο Κουρμπέλης θα έχει παρτενέρ τον Μαρινάκη, ο οποίος έχει κερδίσει την προτίμηση του Ουζουνίδη. Ο Ρέις θα χρησιμοποιηθεί μόνο εάν δεν τα καταφέρει ο Μέστο και αναγκαστικά ο Μαρινάκης θα μετακομίσει στην άμυνα. Τη θέση του Βιγιαφάνιες θα καλύψει ο Κλωναρίδης, με «μετάθεση» από την επίθεση, ενώ ο Εμποκού θα μείνει αριστερά.

Στην επίθεση, ο Μπεργκ είναι αδιαπραγμάτευτος και θα συνθέσει δίδυμο με τον Λέτο. Ο Μολίνς είναι αουτσάιντερ να αγωνιστεί, είτε αντί του Λέτο, είτε αντί του Κλωναρίδη, αλλά με λίγες πιθανότητες.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ