ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θα μπουν χρήματα από τον Αλαφούζο και τρίτους

Θα μπουν χρήματα από τον Αλαφούζο και τρίτους
Αλαφούζος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Αλαφούζος και άλλοι επιχειρηματίες θα βοηθήσουν με ένα μικρό ποσό την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, για να πληρωθούν στους ποδοσφαιριστές οι δόσεις του Οκτωβρίου. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Επικοινωνία με τον Γιάννη Αλαφούζο θα έχουν στη διάρκεια της ημέρας (29/11) οι Βασίλης Κωνσταντίνου και Αγησίλαος Τουμαζάτος. Ο εφοπλιστής επέστρεψε στην Αθήνα την Τρίτη, από το εξωτερικό που είχε ταξιδέψει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Οι διοικούντες προσπαθούν να συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για να καταβάλλουν στους ποδοσφαιριστές το μεγαλύτερο μέρος από το 1,3 εκατομμύρια ευρώ, που αντιστοιχεί στις δόσεις του Οκτωβρίου. Στην προσπάθεια τους, ο πρόεδρος της ΠΑΕ και ο γενικός διευθυντής αναμένουν από τον μεγαλομέτοχο να τους ενημερώσει, αν και με ποιο ποσό θα συνδράμει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες των τελευταίων ημερών, ο Αλαφούζος εμφανίζεται διατεθειμένος να χρηματοδοτήσει την εταιρία υπό τη μορφή διευκόλυνσης. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ανταποκρίνεται απόλυτα στην πραγματικότητα. Όντως, ο εφοπλιστής εξέφρασε τη βούληση να βοηθήσει, αλλά όχι εξ' ολοκλήρου με δικά του κεφάλαια.

Ο Αλαφούζος προσέγγισε τρίτους επιχειρηματίες και σε συνεννόηση μαζί τους, θα εισφέρουν μέχρι 500.000 ευρώ. Η συνεισφορά τους θα ξεκαθαρίσει σήμερα (29/11) και οι Κωνσταντίνου και Τουμαζάτος θα έχουν ενημέρωση για να οργανώσουν τη διαχείριση των χρημάτων. Ασφαλώς, το ποσό δεν λύνει τα προβλήματα, αλλά θα αποτελέσει μία μικρή "ανάσα"...

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ