ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Θα επενδυθούν πολλά εκ. ευρώ!"

"Θα επενδυθούν πολλά εκ. ευρώ!"

Δίχως να κρυφτεί πίσω από φημολογίες και δημοσιεύματα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με νέες δηλώσεις του επιβεβαίωσε την επιθυμία του να πάρει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και αποκάλυψε πως: "Θα επενδυθούν πολλά εκ. ευρώ στην ομάδα". Βρήκε συμπαίκτη οικονομικό κολοσσό από το εξωτερικό!

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός από το πρωί του Σαββάτου (23/11), τάραξε τα "λιμνάζοντα νερά" του Ελληνικού ποδοσφαίρου, γνωστοποιώντας την επιθυμία του να εμπλακεί ΚΑΙ στην ΠΑΕ.

Μετά και τις πρώτες δηλώσεις σχετικά με την επιβεβαίωση του ενδιαφέροντος του, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε στην εφημερίδα «Live Sport» και αποκάλυψε πως όλα θα έχουν τελειώσει μέχρι το τέλος του χρόνου. Φυσικά, το πιο σημαντικό απ' όσα δήλωσε:

«Στον Παναθηναϊκό θα επενδυθούν δεκάδες εκατομμύρια. Κι όταν λέω στον Παναθηναϊκό, ενώ στην ομάδα του Παναθηναϊκού», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, και πρόσθεσε: «Μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου θα έχουν πάρει όλα τον δρόμο τους, όλα θα ολοκληρωθούν οριστικά. Θα έχω καταθέσει την πρότασή μου για την ΠΑΕ, η οποία πιστεύω ότι θα βρει σύμφωνο τον κ.Αλαφούζο».

Και για όσους ανησυχούν για το μπάσκετ: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα να αφήσω ποτέ το μπάσκετ».

Βρήκε συμπαίκτη οικονομικό κολοσσό!

Σύμφωνα με πληροφορίες που επιβεβαιώνονται από τον κύκλο του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, στο εγχείρημα της ΠΑΕ δεν πρόκειται να είναι μόνος του, αλλά με συμπαίκτη από το εξωτερικό, οικονομικά πανίσχυρο, ο οποίος του έδωσε το τελικό ΟΚ προκειμένου να μπει μπροστά το πρότζεκτ... "PANATHINAIKOS"!

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ